• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
kkk - специалист
Понеже мазилката на пода в гаража се ронеше ужасно и ми правеше пепеляк в колата, се наложи да сложа плочки. Реших да избия дупка за сифон, за да си мия колата и вътре, от приятели си набавих "сбиртак" от гранитогрес, докупих си още малко и започна ремонта на гаража:
В процес на лепене на плочки в помещението за колата с помощ от приятел:
Изображение
И завършека:
Изображение
В общото помещение пред това за колата бе обособена баня с тоалетна, пак с пробиване на пода и извеждане на pvc тръби към общите тръби за тоалетната.
Помещението пред банята:
Изображение
Изображение
Гордостта ми - получената шарка от сбиртака:
Изображение
Банята(кенефа се пада вдясно, но не се вижда):
Изображение
Тук кенефа е видим:
Изображение
Сега вече е чисто и удобно, само лампите останаха, но ми се иска да са IP44. Но на пазара нещо не ми харесват на външен вид, та съм в процес на търсене, за да не ми висят жици.
VLADO66 - майстор
И Пижото требе да стъпва на пръсти след като си е събуло гумите пред гаража :roll:
kkk - специалист
VLADO66 написа:
И Пижото требе да стъпва на пръсти след като си е събуло гумите пред гаража :roll:
Брей, аз тежък ремонт показах, ти колата гледаш.
А Пижото си го къпем редовно без да го изуваме пред гаража, щото си имаме маркуч и сифон вече!
marmoz - специалист
Аз моито пежо пък го къпем в банята ,а техническите прегледи където реша viewtopic.php?f=30&t=11918&start=1300 /първата снимка/ :-D
Иначе добре е ремонта :)
jekasus - майстор
Дизана на "сбиртака" е добре решен :-D Доста лепило ще е заминало при "пълнежа" за изравяване на плочките :-D
На първата снимка каква машина се вижда на заден план?
kkk - специалист
jekasus написа:
Дизана на "сбиртака" е добре решен :-D Доста лепило ще е заминало при "пълнежа" за изравяване на плочките :-D
На първата снимка каква машина се вижда на заден план?
Наистина много лепило отиде, че трябваше да се прави наклон за сифона .
Машината е лазерна за рязане на гранитогрес на другарче, ама нещо се беше прецакала и си действахме по обичайния начин.
Дизайна оставих на сестра ми - дъъълго бе рисуван и преработван, щото все нещо не стигаше от сбиртака, ама и на мен ми хареса накрая "килимчето" в помещението за колата и разминаването на плочките в другото.
torbalan - Дървен философ
Мале, чак ме хвана срам...

У дома банята изглежда далеч по-зле от тоя гараж :)
kkk - специалист
Всичко с времето си, аз това го отлагам от 5 години, и като пари най-много дадох за лепилото.
Не е нищо особено, ама вече няма пепеляк!
torbalan - Дървен философ
То ако го види жената - сигурно и аз ще лепя плочки в гаража :)

За сега съм я убедил, че е неудачно решение :)
Shark - специалист
torbalan написа:
неудачно решение
Това мисля аз.
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт гараж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: