• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
profesionalist_wood
Ослюнчването ми по фрезерите продължава... :lol:
Споко не си само ти. :-D Мине се не мине и Еди само ни дразни.
В сайта на фрезите си харесах няколко комплекта за сглобки. Има и за ламперия, и парапети. Остава малко пари да се изкарат, че все свършват бързо.

Сашо, между другото връчих пирографа на твоя човек преди малко. Много картини да направиш и все хубави. :partyman:
Едно време и аз правих, имам 5-6 останали картини дето съм пирографирал, ако се наканя ще ги снимам и покажа. Повечето ги подарих. Поздрави.
EDI - майстор
За парапетите и за ги харесах.За вратите комплекта също ми намига.Още едно-две неща съм си набелязал, ама както казва Иван, парици трябва да се посъберат. :lol: :partyman:
profesionalist_wood - майстор
ZEDYCUS написа:
profesionalist_wood
Ослюнчването ми по фрезерите продължава... :lol:
Споко не си само ти. :-D Мине се не мине и Еди само ни дразни.
В сайта на фрезите си харесах няколко комплекта за сглобки. Има и за ламперия, и парапети. Остава малко пари да се изкарат, че все свършват бързо.

Сашо, между другото връчих пирографа на твоя човек преди малко. Много картини да направиш и все хубави. :partyman:
Едно време и аз правих, имам 5-6 останали картини дето съм пирографирал, ако се наканя ще ги снимам и покажа. Повечето ги подарих. Поздрави.
Мерси :partyman: Аз от много време търся руски пирограф а съм работил с тях за последно в училище през 1995 г и отскоро се сетих за тях защото в момента правя закачалка копие на такава от 1910г и искам да му пирографирам листа и цветя
EDI - майстор
Чрез моя приятел си поръчах ето тези два фрезера за попълване на колекцията.Обърнете внимание на правия фрезер - с два лагера е и режещата част е дълга........63,5 мм :-D

Прикачен файл

$T2eC16R,!ygE9s7HJFg)BRHQKpZ9Hg~~60_3.JPG
$T2eC16R,!ygE9s7HJFg)BRHQKpZ9Hg~~60_3.JPG (88.63 KиБ) Видяна 2279 пъти

Прикачен файл

$(KGrHqF,!n0E8VH06geIBPOnuw4V2g~~60_3.JPG
$(KGrHqF,!n0E8VH06geIBPOnuw4V2g~~60_3.JPG (26.47 KиБ) Видяна 2279 пъти
EDI - майстор
Те, и моите отдавна текат, ама се старая да ги бърша, че направо гьолове стават :-D Лека полека, попълвам инструментариума, ама още не мога да пробвам фрезерите за вратите.Не са ми доставили удължителя с цангата 12,7, пък и с новата масата и лифта за новата фреза нещо изоставам от плановете, ама здраве да е.
batkotony - специалист
EDI написа:
пък и с новата масата и лифта за новата фреза нещо изоставам от плановете, ама здраве да е.
EDI,да не забравиш да снимаш етапите,моля ти се... :)
EDI - майстор
Няма, снимам за архива.За сега е готова основната конструкция на масата - каркаса, разпределението на чекмеджетата, водачите на чекмеджетата /реших да се плъзгат на дървени летви/ и част от външното обличане на каркаса, и дотук.Сега обмислям принципа и конструкцията на лифта и закрепването на РАЙДЪР-а и тази събота мисля да започна да го правя.
batkotony - специалист
А ще качиш ли и за архива на форума? :-D (и за моя съответно...ще правя и аз маса,ама не съм се наканил още :-D )
EDI - майстор
Да, като посвърша нещата ще направя една темичка.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Къде продават такива фрезери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: