• 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 132
Всичко за дърводелството
monilan - специалист
Продължавай Даниеле, техниката и инструментите ще си дойдат сами. А най ми хареса дъсчицата с АС/ДС :supz:
daniel vasev - специалист
Към monilan редвам се че ти харесва това ац/дц материала е на липа и много добре се получи
Хаиде и аз да се похваля с наи-новата ми творба от този следобед.

Прикачен файл

Снимка0108.jpg
monilan - специалист
Браво! Ти ли си ги рисуваш нещата или някой друг? Виж и темата за интарзиите, оттам може да ти хрумнат много добри неща.
Някои аз си ги рисувам други ми ги русват учителите по рисуване от моето училище
Ето тва спретнах днес .

Прикачен файл

Снимка0114.jpg

Прикачен файл

Снимка0116.jpg
monilan - специалист
Браво, в скоро време и изложба може да спретнеш. Продължавай да качваш и новите си работи, като спирам да те хваля, защото много ще ти пораснат ушите :) Майтапя се, продължавай да правиш и пирографии, те също стават много хубави. Аз поне в началото като започнах, комбинирах пирографиране и дърворезба.
tuborko - специалист
Здравейте,
имам един въпрос към специалистите,или хората които са ползвали подобна машинка...
какво ви е мнението,заслужава ли си ?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-14E ... _22861.htm
tuborko - специалист
Ето нещо и от мен... :)

Прикачен файл

IMAG0423.jpg
monilan - специалист
Табелата е станала много хубава, сега остава да ни поканиш в механата да ударим по едно винце :partyman: . Иначе, машинката изглежда добра, само дето мисля че ще тежи доста и ръцете ти ще окапат при продължителна работа с нея. Може би за първоначално отнемане на голямо количество материал ще върши работа.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: