• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
klomo написа:
Някой да има представа къде мога да намеря малкия верт в София? Пищете на лични.
Такъв верт на 'Крафт' има в 'продавалник'. Елементи за батерия също могат да се намерят. Не мога да пиша ЛС още.....

ПП Ако поста е в разрез с правилата и традициите...... :toimonster:
mitko64 - майстор
comunikator написа:
http://postimage.org/image/iurnvu02z/
За тази ли става въпрос?
Някой знае ли какви са и размерите и какъв е въртящия момент!?
Точно за това.Предполагам 3Nm, колкото на близнака му Einhell BT- SD 3,6, а батерията предполагам е от RT-SD 3,6.
comunikator - специалист
Ееее 3Nm е малко малко аз преди години имах едно много малко Метабо което беше 7Nm цена нямаше за тесни места,но ми го гепиха от цеха.
Това бих го взел ,но 3Nm ако е наистина няма смисъл!!!?
mitko64 - майстор
Tам е работата че синът напълно го устройва да човърка в компютрите. Иначе бях харесал двускоротното на Бош, ама ще покъса болчетата с него.
pif4o - специалист
3 нютона могат ли да завият винт в ПДЧ? винт..... като тея дето сглобяват мебелите :)
п.п. А матрака е супер :)
ralev - специалист
Може и да може но не му давам повече от 2-3 винта.
klomo - специалист
Колеги, намерих верта, но патрона наистина доста бие.
Купих и едно зеге там проблема още по-зле. Монтирах ножа и едвам го вкарах в ролката, а трябва да седи свободно в нея. Сега си седи крив и него ще връщам. Купих и лентовия шлайф, но отвътре доста прашен. Махнах лентата и гумените ролки целите в прах, кабела протрит. Доста странна работа и трите изглеждаха не пипани.
Машинките нещо разочароват. Особено зегето изработката му е ......
ralev - специалист
Все пак не можеш да очакваш чудесна изработка от машина купена в бакалия, както и на хубаво сирене в железария :yawinkle:
torbalan - Дървен философ
Аз имам електрическо ренде и ексцентрик шлайф от лидъла и мога да кажа че са доста грамотно изработени.

Имал съм и друго ренде - бъджет от практикер - ми то си е като беден роднина на лидълското, при условие че са на една цена...
EDI - майстор
От понеделник има много интересни подложки за местене на мебели.На 4 секции по 75 кила носимост на секция.Таман си търсех колела за новата маса за оберфрезата и щастието ми се усмихва само.Слагам по една четирите секции във всеки ъгъл и готово.Секциите са триъгълни, по три колела на секция, а всяко колело е с по три ролки.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: