Мнения и въпроси за хола
iolly_ - специалист
Здравейте, започваме да обзавеждаме жилище. Интересува ме колко време трябва да е съхнала настилката преди да се сложи естествен паркет.

Бихте ли ми обеснили как да позная дали е качествен. Също така ако може да ме посъветвате на каква големина парчета да е и начин на редене. Става дума за тясно, но дълго холно помещение и трябва да правим всичко възможно до не изглежда още по-тясно.

Ако може някой да ми препоръча фирма от където да го закупя, с включено редене, лепене и циклене.
hygro - майстор
iolly_ написа:
Здравейте, започваме да обзавеждаме жилище. Интересува ме колко време трябва да е съхнала настилката преди да се сложи естествен паркет.
Не можеш да се ориентираш само по времето. Необходимо е замерване на влажностното съдържание, иначе следва огромна беля...
iolly_ написа:
Ако може някой да ми препоръча фирма от където да го закупя, с включено редене, лепене и циклене.
NS Паркет
iolly_ - специалист
А може ли да ме посъветвате кой може да ми измери това влажностно съдържание или ако ние можем по някакъв начин.

Може би фирмата, която ще наемем за поставянето?
hygro - майстор
Всички свестни паркетни фирми измерват влагата, защото дават гаранция за паркета. NS Паркет имат и калциево-карбиден прибор и измерванията им са надеждни.

Тема "Качествен естествен паркет?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: