• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
velsi - Почетен майстор
Добре де, а на каква честота работят тези пущиняци? Щото аз имам радар-детектор, който безпогрешно улавяше старите радари, но на сегашните с камера не реагира. Нито на стационарни, нито на мобилни. Дори спрях да го ползвам по тази причина. Вярно, стар модел е, но пък има няколко обхвата, че даже и за лазерен сигнал.
Junak - майстор
Новите стационарни камери не излъчват нищо
ivanj - специалист
Junak написа:
Новите стационарни камери не излъчват нищо
ДА бе ДА всеки ден минавам по два пъти през една стационарна и си лъчи на (X) Band 10.525 GHz
velsi - Почетен майстор
И аз така си мислех, но приятели с по-нови модели радар-детектори твърдят, че пищят. :?
ivanj - специалист
velsi честотата на ТР-4 (X) Band 10.525 GHz има и K band - 24.125GHz ...
velsi - Почетен майстор
Разбрах. Има ги обхватите, трябва да пробвам. Детектора е Wistler някакъв, не знам модела, в колата е.
ivanj - специалист
И твоя трябва да пищи може да имаш проблем с детектора.
velsi - Почетен майстор
Проблем... какъв проблем да има? На вратите на бензиностанциите си пищи. Още утре ще пробвам, че и аз имам път край една стационарна.
рашкета - специалист
Крез и Джони, знаете ли на колко метра приблизително могат да те засекат мобилните радари????Аз знам.
Обикновено успяват да те застрелят или ако си разсеян или ако караш изключително много над разрешеното.
Абе да ме пази и господ(освен кобрата). :lol: :lol: :lol:
velsi - Почетен майстор
Или както обичат да застават след знак в завой и като ги видиш вече е късно, дори и да не си разсеян.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: