• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
fox_vt написа:
vk написа:
EDI написа:
.........Вземи си една литиева машина.В ЛИДЪЛ в момента са най-евтини и колеги от форума са доволни за домашна употреба.
За това на снимката ли става дума - защото ми изглежда доста немощно - "пича въшка"
Изображение
Днес си взех тая пича въшка :lol: и може да се каже че съм доста доволен има вътък задоволително е не успя да навие видия 60*5 ама то и не е за такива работи :-D Поне парксайдския комплект се допълни :lol:
Аз пък завих с него 10 винта 4Х60, отделно други без да усети.
fox_vt - майстор
С тия черните за гипскартон май са 3мм или 3,5 не съм мн сигурен завира развива без прекъсване чак видията не се пипа ама оная голямата само 1,5 см зави и прещрака съединителя на 6та степен.Ама като за 3,6 волтова машинка е добре.
mitko64 - майстор
Явно 4 мм. е предела на машинката. Тези дето ги завивах 4Х60 не бяха с резба докрая. Ако е изцяло нарязан винт 4Х60 не знам дали ще се справи.
EDI - майстор
Еееее, ама вие какво искате от една п..а въшка, да работи като 14 волтова ли :lol: , тя пак добре, че изобщо завива такива видии.Да са ви честити придобивките :partyman:
mitko64 - майстор
Благодарско! Почвам дебнене за нови Lidl благинки. Направо ми потичат лигите за пендулата им.
пишман_майстор - майстор
Къде са тези пендули? Че нещо не ги виждам :| кога ще ги има ?
EDI - майстор
Още не съм виждал да са ги пуснали в България, но и това може да стане, ако четат нашия форум :lol: .Ей го де е - http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01700%20B2 .За любители сигурно ще върши добра работа, но не знам колко може да струва.
mitko64 - майстор
Струва 99 евра. Вчера гледах почти същия Toolson(1500W) за 299 лв. Иначе е Ейнхелче.Моделите са два- А1 и В2( на английски никаква разлика не открих) Сега гледам са измислили някаква играчка за моделистите, нещо средно между дремел и зеге. Ама се отплеснахме- темата е за винтоверти.
Последна промяна от mitko64 на чет фев 28, 2013 9:12 am, променено общо 2 пъти.
пишман_майстор - майстор
Поразрових да видя, гледам,че има и един друг модел (може и други да има, не знам) -PARKSIDE KH 3175 CHOP AND MITRE SAW
mitko64 - майстор
Някой знае ли откъде може да се закупи държача за винтове Skil screw assist? Въпреки, че ми идват някакви идеи за химикалкова закопчалка-закачалка.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: