Всичко за дърводелството
dedo52 - напреднал
здравейте колеги какво мислите за тая фрезичка http://www.ebay.com/itm/Dewalt-DW625-Pl ... 9552550%26

Нищо недей да мислиш - търг е това до (Mar 02, 2013 17:24:59 PST)то го пише. И аз не знам бъкел английски, но преди 2-3 седмици и аз се включих в един такъв за една направо нова Макита - 50 лири начало - Така и не разбрах как ме издухаха 181лири бях сложил - взеха я за 215лири.В последните минути се явиха десетина още Има чалъм в тези търгове - решаваш колко пари максимум може да дадеш и се записваш някъде. И после си наддаваш - може и да спечелиш ако някой не е обявил че може да даде повече от твоята сума. Ако няма много кандидати - не ти вземат цялата обявена сума, а само тази с която си спечелил търга. Та направо го зрязвай го този търг.Иначе си е тръпка.И си поръчах една нова ефтина фреза 8мм хем с масата 220лв с доставката - хем лирата я смятам х2.40лв.
Малко на лего конструкция ми прилича, но все ще върши някаква работа/Майстор ЕДИ ми каза - 95%, :lol: /.Сега ще я сглобя криво - ляво и ще пусна снимки, но не знам тук ли или в другата тема.
ZEDYCUS - майстор
Дедо пусни някоя снимка, да я видим придобивката. Няма значение къде ще я пуснеш темата, все за фрези става въпрос.
Като стана дума, какво ми попадна за 16лв във вторник, не можах да устоя и я взех, въпреки че имам вече 3бр. Единствения проблем е, че е счупена едната щипка на куфара. Една брадчедка работи в склад за преоценени стоки и се обажда чат пат.
:-D Колкото повече, толкова повече- както казва Мечо Пух. Ще е за резерва на Айнхела на вилата.

Прикачен файл

DSC03902.JPG

Прикачен файл

DSC03900.JPG

Прикачен файл

DSC03899.JPG

Прикачен файл

DSC03896.JPG
EDI - майстор
Ааа, бомба си е за 16 лева, то къде не си ги дал.Да ти е честита придобивката. :partyman: Този образец струва 70-80 лева гледам, на печалба си.Такива запаси са необходими.Направо му направи една хубава маса и да стане стационарен.И аз имам няколко винтоверта, всякакви калибри и мощности, но си ги ползвам всичките.На единия свредлото, на другия бита и така, не сменям инструмент като започна нещо. :-D Все си викам стига, ама като видя нещо хубаво и..........Ама спрях се вече с тях, де.Иване, какво стана с фрезерите, получи ли ги, аз чакам тези дни по пощата втората партида от два фрезера :-D ДЕДО, я наистина дай снимки да видим с какво си се сдобил.
batkotony - специалист
ZEDYCUS написа:
...какво ми попадна за 16лв във вторник...
Ай стига бе,такава цена и на битака няма... :) Със здраве да си я ползваш! :)
ZEDYCUS - майстор
ЕDI
Направо му направи една хубава маса и да стане стационарен.
Иване, какво стана с фрезерите, получи ли ги
Маса имам на вилата стационарна заедно с центробежен вентилатор за Айнхела. Аз затова я взех тази фрезичка, едно към едно е с него -за резерва. Айнхела ще е неподвижен, а с Валтера ще действам ръчно, да не размонтирам другата, че дразни.
А фрезерите ми пътуват, в Белгия са гледам по Габко, то ще се окаже че от щатите по бързо идват отколкото от Англия. :lol: Продавача ми ги е пуснал с някаква икономична поща, спечелих аукциона на 11 феруари, а в Габко бяха на 23. Като дойдат ще ги снимам, трябва да ти покажа и каква водеща стяга Гатор взех от Ташев Галвинг, става за паралелно рязане с циркуляр и фреза. :partyman:
EDI - майстор
Наистина дългичко пътуват.Моите пристигат от Щатите за една седмица. :lol: Ама здраве да е, цъкни снимчица да ги видим.Аааа, сещам се за стягата.Ти ли я взе, гадино такава :-D :lol: :partyman: беше само една бройка.Единия ден я видях, на другия вече я нямаше.А онези в Англия и Щатите имат цели комплекти такива водещи стяги.
ZEDYCUS - майстор
:-D Ми сигурно аз бях, последната взех. Поръчах и две китайски на 60см от Англията, че в Ташев няма да докарват повече такива. :partyman:

Ей тва са двете малки - http://www.ebay.co.uk/itm/2-Guide-Clamp ... 2c655be7d7
profesionalist_wood - майстор
Аз търся точно такива стеги да си лепя дъските :? Ама Хасково ми е далеч,пък и трябва да правя злополучния кенеф че парите хвърчат :rolleyes:
Ако не ги намеря,ще трябва да направя дървени стеги по американски с напречни греди
EDI - майстор
В ИБЕЯ има много такива стяги за слепване на плотове, до 1,50 метра стигат, комплекти по 4 броя са.В България-та не можеш намери, и аз търсех преди време да си слепвам плотове по-удобно.Могат да се направят обаче, било от метал, било от дърво.На теб ти трябва това - http://www.ebay.co.uk/itm/4x-1200mm-ALU ... 231e9d8cc7 , а тези на Иван са водачи при рязане, не са същински стяги за плотове.Този приятел, дето ми поръчва фрезерите си взе стяги като на линка, който дадох.малко китайска работа казва :lol: , но му вършат работа.
profesionalist_wood - майстор
http://viewer.zmags.com/publication/5f6 ... f67a36d/54 Ето американските стеги от страница 54 :partyman:

Линка който си дал за стегите ги пращат само за остров Ченъл и Ирландия :?

Има такива в Хасково- http://sun-bulgaria.com/product.php?ProductID=2085
Последна промяна от profesionalist_wood на вт фев 26, 2013 3:00 pm, променено общо 2 пъти.

Тема "фреза" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: