• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Какви нагреватели, какво пет лева? И на микровълновата ли да изключи нагревателите? Май си пишете ей така за спорта без да четете какво пише човека.
:partyman:
maroka - специалист
hidrazin написа:
Какви нагреватели, какво пет лева? И на микровълновата ли да изключи нагревателите? Май си пишете ей така за спорта без да четете какво пише човека.
Нямам влечение към спама, споменал съм конкретен проблем, който съм имал с пералня.
Дал съм мнение за зануляване на контакти също така.

Човека пита за пералня - отговарям за пералня :)
Ти да видя някъде да споменавам MW...я почети и най-вече помисли преди да пишеш такива неща :lol:
hidrazin - майстор
maroka написа:
Човека пита за пералня - отговарям за пералня :)
Ти да видя някъде да споменавам MW...я почети и най-вече помисли преди да пишеш такива неща :lol:
А случайно да видя това?
vandu написа:
ПС: Оказа се че и микровълнувата е офазена :cry:
Аз като казвам че си пишеш за спорта без да четеш не ми вярваш. И не му давай такива идеи като:
maroka написа:
Зануляване на контакт става с мост между нулата и пластината на самият контакт за заземяване.
Зануляването става точно обратно - нулевия проводник се слага на пластините а моста от пластината към нулата на контакта.
И недей дава идеи на човек дето не е много на ти с тоците да бара с пръсти в контакта още повече ако и ти не си много наясно.
Аз мисля че е по-добре да си гледаш талашитите и дъските вместо да даваш съвети в раздел електротехника.
maroka - специалист
Няма да ти коментирам изказванията, личи ти възпитанието :)

За талашита не го мисли...не се натоварвай толкова :)

Иначе за зануляването на контакта: съвсем спокойно си става по описаният начин. Ако според теб не е правилен е отделен въпрос. Аз винаги уважавам мнението и опита на другите.

На моменти не и профанското им поведение, но да те превъзпитаваме е късно :)
Сполай ти и умната :)
hidrazin - майстор
Ако не умната - русата! Няма да играя шах с нея я.
kuger - майстор
Ей, да не се сбиете сега :shock:
Писах да се провери нагревателя, преди колегата да пише, че има и друг офазен уред. Явно контактите му не са свързани както трябва.
А практиката показва, че при изправна инсталация, основния заподозрян си е нагревателя. :partyman:
  • 1
  • 2

Тема "пробив в пералнията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: