• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
Како става градинари поникна ли разсада :lol:.Моите домати избиха сега чакам пипера и патладжана. :lol:
nikolson - майстор
Докладвам:
Зелен лук не съм спирал да ям.
Зеленият чесън вече го опитах(ме).
Разсада за домати вече е на трети лист.
Краставиците вече се показаха.
ina84 - специалист
И аз да се включа.Доматите покараха,патладжана тук там е пробил,а чушките и пипера ги чакам.Да се похваля-преди няколко дни сях салатките и репичките под найлона в градинката.И няколко лукчета бучнах между салатките.Като за начинаеща градинарка мисля,че се получи,но като вкуся от готовата салатка и :drinkers: като пия една ракийка ще съм съвсем сигурна.

Прикачен файл

Снимка 027.jpg
nikolson - майстор
Тия салатки от няколко дни ли са?
ina84 - специалист
Да питам пак нещо.Торите ли с нещо градината?Моята пръст е доста бяла|Балчик е доста варовито|Имам оборски тор и ам. селитра.Дали ще трябва да я пообработя почвата малко,а? :?
ina84 - специалист
nikolson написа:
Тия салатки от няколко дни ли са?
Не дадоха ми готов разсад.Преди няколко дни заживяха в моята градина.
Stefan_62 - майстор
ina84 написа:
Да питам пак нещо.Торите ли с нещо градината?Моята пръст е доста бяла|Балчик е доста варовито|Имам оборски тор и ам. селитра.Дали ще трябва да я пообработя почвата малко,а? :?
Ами торим :lol:.Значи хубаво е есента преди оран или фрезоване да се разхвърли оборска тор, а рано на пролет да се разхвърли и изкуствена. Може да се натори и на пролет с оборска, но ефектът е по малък. Ако не сте торили есента наторете сега преди обработката, но това с оборската се прави през 2-3 години, а изкуствена може всяка пролет, но да е влажно.. Аз миналата пролет я разхвърляд директно върху снега и имаше по-добър ефект. Комшиите на село се чудеха защо снега в градината е кафяв /от калия/ :lol:
ina84 - специалист
От три дни вали значи мога да наторя сега.Благодаря :-D
VLADO66 - майстор
ina84 написа:
От три дни вали значи мога да наторя сега.Благодаря :-D
По-голям ефект ще имаш ако наториш с сложна тор.
ina84 - специалист
:? А сложна тор какво е?Аз ви предупредих за тъпите въпроси,нали?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 47

Тема "Разсад в домашни условия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: