• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
VLADO66 - майстор
ina84 написа:
:? А сложна тор какво е?Аз ви предупредих за тъпите въпроси,нали?
Амониевата селитра се освобождава в почвата за около 40 дни,докато сложната тор http://www.chimco.bg/bg/products/item/6 ... D0%B5.html подхранва растението до 6 месеца.Недостатък е че е по-скъпа но това е пренебрежимо за малка площ.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Докладвам:Разсада за домати вече е на трети лист.
Краставиците вече се показаха.
Браво =D> ! Предполагам, че ги присаждаш в отопляема оранжерия. Иначе ми се струва, че си насял семената малко раничко :?.
ina84 - специалист
Защо да торя сега като след 40 дни ще е изветряла торта?И все пак имам ам.селитра,така че залагам на нея + оборски тор.Е все нещо се натори,а и бездомни кучета минават,ако не друго да торят :wink:
VLADO66 - майстор
ina84 написа:
Защо да торя сега като след 40 дни ще е изветряла торта?И все пак имам ам.селитра,така че залагам на нея + оборски тор.Е все нещо се натори,а и бездомни кучета минават,ако не друго да торят :wink:
Моето куче много обича зеленчуци така че да не останеш без такива :roll:
ina84 - специалист
Надявам се не.Те са претенциозни-комшиите по-надолу им дават остатъци от риба и гранули.А зеленчуците са само за ракийката.Сега имам друго питане-сях си едни люти чушки от онези много лютите,които от проклетия растат на горе,едни мънички не им знам името.Сяля съм ги още ноември,високи са около една педя ,но не искат да се развиват стоят си така.На светло са до прозореца,после ги сложих в неотопляема стая да не им идва топло в кухнята,но пак нищо.Някакви идеи от какво може да е?
Stefan_62 - майстор
ina84 написа:
Сяля съм ги още ноември,високи са около една педя ,но не искат да се развиват стоят си така.На светло са до прозореца,после ги сложих в неотопляема стая да не им идва топло в кухнята,но пак нищо.Някакви идеи от какво може да е?
Напръскай ги с листна тор, явно им липсват хранителни вешества или ако са в малка саксия им идва тесничко и си искат повече пръсчица. А предполагам не са завързали цвят при това положение на растеж. И ги дръж на светло и топло място.
ina84 - специалист
Ето ги.Ако не станат ще ги "бодна" в градината с другия разсад.

Прикачен файл

Снимка 000 (2).jpg
VLADO66 - майстор
ina84 написа:
Недей!Ще си подлютиш другите зеленчуци.
Stefan_62 - майстор
Явно им трябва малко подхранване с торчица.
ina84 - специалист
VLADO66 написа:
ina84 написа:
Недей!Ще си подлютиш другите зеленчуци.
Ами къде да сея лютите чушки тогава? :?: :? Аз и люти чушки разсад правя.Без люто няма въздух у нас. :supz:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 47

Тема "Разсад в домашни условия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: