• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
gogin - специалист
Здравейте, писах в другата тема два пъти, но явно тя се чете по рядко, и реших да пиша тук за което се извинявам. Та значи моето ходене по мъките продължава. Днес обиколих по-вече от 20 пункта за вторични суровини в търсене на диск от брана, и нищо. Моля ако някой може да помогне с един диск от брана ще съм му много благодарен, защото ще спре моето ходене по мъките в търсене на диска. Благодаря предварително.
Krass - майстор
Продават се нови на цена под тази на горивото, което си издухал. http://www.agrochasti.com/product/393/d ... llota.html
stiv1961 - майстор
Чете се, чете но сигурно няма колеги, които имат такъв в излишък :) Аз пък имам един, мисля беше ф 460 мм , но съм го обещал на Теди и Съни. Освен да ги питаш на лични или ако четат темата да кажат дали го искат и ако не- тръгва към теб :) Очаквам включване :partyman:
Stefan_62 - майстор
Обещал съм на колегата на л.с., стига диска да е още на село. :?
batkotony - специалист
stiv1961 написа:
Чете се, чете но сигурно няма колеги, които имат такъв в излишък :) Аз пък имам един, мисля беше ф 460 мм , но съм го обещал на Теди и Съни. Освен да ги питаш на лични или ако четат темата да кажат дали го искат и ако не- тръгва към теб :) Очаквам включване :partyman:
Хаха,Стив!Ако искаш следващата тема на Съни да е "Как сготвих Стив по хайдушки" не й го пращай... :-D :partyman:
ПП.Че и богат снимков матрял предусещам... :-D
stiv1961 - майстор
batkotony написа:
Хаха,Стив!Ако искаш следващата тема на Съни да е "Как сготвих Стив по хайдушки" не й го пращай... :-D :partyman:
Тя и двете ги може :) , ама и Теди не отстъпва...
Съни - специалист
stiv1961 написа:
Искам си гоооооооо. Стив когато решиш да го пращаш обаждай на Теди да се взима у ръце. Тръгвам за бач но по-късно ще ти пратя на лс адреса
Съни - специалист
batkotony написа:
stiv1961 написа:
Следващата тема на Съни ще е "Как стогвих Теди по трънски" ако не ми направи валандъра и ще има много снимков материал нищо че фотОграфа ша ВРИ...
didimitrov - помощник
Ето го и моето творение, диска е от големите. Огнището е от корпус на пералня. Можех да ползвам и газ но пушекът на дървата дава допълнителен аромат. И понеже диска е с по-голям диаметър от огнището се получават две топлинни зони. С кеф си го ползвам всяка седмица и вече забравих за скарата. Но това лято ще си направя и скара от един протекъл балон от ел. бойлер, който ще разрежа по дължина и така ще имам барбекю с капак.

Прикачен файл

DSC00927.JPG
stiv1961 - майстор
Честито :supz: Огнището е много тарикатско, има ли отзад коминче?
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: