• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 47
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
iivanov - майстор
ina84 написа:
Надявам се не.Те са претенциозни-комшиите по-надолу им дават остатъци от риба...
Идеално!Точно сега има нужда от фосфор. :-D
А сега сериозно...В началните етапи растенията имат нужда от повече фосфор за правилното развитие на кореновата система.В сложните торове се съдържат основните елементи,с които се"хранят"растенията-азот,фосфор и калий(NPK).Комбинациите са различни,според нуждите на растенията в различните фази на вегитация.При различните растения нуждите са различни,но горе-долу закономерноста е следната.Начало на вегетацията-наблягаш на P,активен растеж-N,плододаване-K.
VLADO66 - майстор
ina84 написа:
VLADO66 написа:
ina84 написа:
Ето ги.Ако не станат ще ги "бодна" в градината с другия разсад.
Недей!Ще си подлютиш другите зеленчуци.
Ами къде да сея лютите чушки тогава? :?: :? Аз и люти чушки разсад правя.Без люто няма въздух у нас. :supz:
Някъде на отделна леха по далеч.
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Недей!Ще си подлютиш другите зеленчуци.
Аз веднъж бях сял люти чушки в лехите с домати..... после доматите не се ядат :-D
Сега сериозно- можеш да ги садиш в градината, но по- далеч от подобни сортове пипер, защото при опрашване и той ,, прихваща" :)
ina84 - специалист
Пипера в единия край,чушките в другия.Разбрано :-D
Stefan_62 - майстор
ina84 написа:
Пипера в единия край,чушките в другия.
Сей спокойно няма да ти стане лют пипера, но гледай поне да са на 1-2м. отстояние. Аз моите ги сея едни до други и досега не съм брал лют пипер :lol:
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
ina84 написа:
Пипера в единия край,чушките в другия.
Сей спокойно няма да ти стане лют пипера, но гледай поне да са на 1-2м. отстояние. Аз моите ги сея едни до други и досега не съм брал лют пипер :lol:
А аз една година ядох люти камби :-D , съвсем сериозно.
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
А аз една година ядох люти камби :-D , съвсем сериозно.
Не, че е невъзможно, но досега не съм имал случай да ми се кръстосват до толкова, че пипера или камбите да лютят. Чена да не би да си сял тогава от лютите камби :lol:
stiv1961 - майстор
По- горе бях писал за люти домати ама се пошегувах, де :-D , за камбите е сериозно.
VLADO66 - майстор
Аз съм си подлютявал пипера и от тогава гледам от тея декоративните дето са смъртоносни.А обикновенните люти си ги взимам от борсата.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 47

Тема "Разсад в домашни условия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: