• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Е, научих още нещо :-D Имам и един учебник за ракията, писан е сигурно през 30- те години на миналия век, вместо ,,Ъ"- ,,Ж" и с ,,Ъ" в края на думата/ ама как го обясних :) /, със старобългарската азбука де :)
torbalan - Дървен философ
Нито е старобългарска, нито е Ж, ама карай... Разбрахме те ;)
stiv1961 - майстор
torbalan написа:
Нито е старобългарска, нито е Ж, ама карай... Разбрахме те ;)
Не можах да намеря на клавиатурата такава буква, затова писах ,,Ж" :-D
А относно писмеността на българите прочети малко тук:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... D1%82_1945
Умно момче си, не знам защо трябва да се заяждаш за всеки дребен детайл :)
gandalf_hsr - специалист
Благодаря за хубавата книга.Трябва да пробвам няколко рецепти.
topalski65 - помощник
За всички,които знаят руски - сборник книги на тази тема.Рецепти,технологии,пушилни.Братушките са спецове на тази тема.http://uploading.com/files/thankyou/2c5 ... _SOLIM.rar
torbalan - Дървен философ
stiv1961 написа:
Аз пък попаднах на една рецепта при която не е нужна пушилня, но скумрията ставала като ,, студено пушена" :) . Скоро мисля да пробвам.
http://vladandrei.blog.bg/recepti/2010/ ... uot.626561
Доста старателно я изпълних рецептата, но не съм очарован.

Ако някой експериментира и обича солена риба - по-добре да сложи повече сол...
stiv1961 - майстор
torbalan написа:
stiv1961 написа:
Аз пък попаднах на една рецепта при която не е нужна пушилня, но скумрията ставала като ,, студено пушена" :) . Скоро мисля да пробвам.
http://vladandrei.blog.bg/recepti/2010/ ... uot.626561
Доста старателно я изпълних рецептата, но не съм очарован.

Ако някой експериментира и обича солена риба - по-добре да сложи повече сол...
Отказвам се от реализацията :sad:
Според мен не съм пробвал течен пушек но за мен дима си е дим и трябва да бъде дим.
Така и така сме я почнали темата за течния пушек някой дали се е опитвал да си направи сам домашен течен пушек т.е пушекът който произвеждаме да минава през вода или нещо такова нека сподели.
Проявявам интерес за направата на домашен течен пушек
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: