Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
tottenham - специалист
Имам коридор с размери 2.5х0.9м. понеже е изграден допълнително таван с оглед използване пространството над 2.2м височина като гардероб и като основа на новия таванса използвани плоскости от талашит (от този на стари секции) сега искам да си го изградя от ГК.
Но нивото което мога да сваля от така изградения е с около 5см. Проблема е че няма на какво да закрепя окачвачите - този талашит .. ми се струва ала- бала, а може и да греша. Дайте идея как да направя конструкцията.
В средата на този таван ще оставя отвор за достъп.
UNIOR - модератор
Една две снимки няма да се излишни :) , за да се добие по пълна представа за ситуацията.
tihomir1111 - специалист
Ако широчината на коридора е 90 см. ,можеш да минеш само на окрайчване с уд и цд без окачвачи.За по голяма сигурност,аз бих наредил цд през 40см.На такова разстояние няма да ти направи проблеми-гаранция
leonardo_vd - модератор
tihomir1111 написа:
Ако широчината на коридора е 90 см. ,можеш да минеш само на окрайчване с уд и цд без окачвачи.За по голяма сигурност,аз бих наредил цд през 40см.На такова разстояние няма да ти направи проблеми-гаранция
Точно. :wink:
tottenham - специалист
това е половината горе долу от тавана,, просто нямах възможност за по добра снимка

Прикачен файл

коридорите 11.jpg
коридорите 11.jpg (123.13 KиБ) Видяна 4737 пъти
tottenham - специалист
тези сивите покрая са метални винкили. А идеята ми като цяло бе да захвана картона директно към тях със самонарезни винтове,но ако наистина мислите, че няма да имам проблеми с нареждане на ЦД през 40см без окачвачи, то така и ще направя.
Тани - модератор
Давай смело! Аз дори когато имам възможност за толкова тесен коридор не слагам окачвачи!
ARTU - специалист
Ей тука съм показал решението на моя проблем:

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=7151

Тема "изграждане на таван в коридорче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: