• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
BAT_GOIKO - специалист
sinbor написа:
след като си купих шкафчетата от ИКЕА и плот на EGGER след гордия монтаж на плота забелязах с тъга че плота стига до края на шкафчетата и като сложа дръжките нещата заприличват малко на подарени(стърчат напред)....

Аз не съм и убеден ,че шкафовете, продавани в ИКЕА са по-широки от 56 см за да се налагат такива гимнастики
Здравей,

истината е че са точно 58 см (дълбоки, не широки) имам доста закупени в къщи и като прибавиш чело 1,5 см (защото то се продава отделно за да има някаква възможност да избираш цветове и модни линии) се получават горди 59,5 см ако шкафчето ти е допряно до стената.

За повече информация:

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=p ... &iID=34588

На икеа плотовете са по 62 см. дълбоки - явно се опитават по този начин да затворят цикъла :)

Това според мен е важен сигнал и за дриги майстори които искат да пазаруват само от части от ИКЕА.

Поздрави
BAT_GOIKO
BAT_GOIKO - специалист
Здравейте,

мисята е завършена. Закупени бяха чамови летви 40х20x2000 мм. Рендосани на планя (май се казава) с около 2 мм от към 40 мм, така че да са малко под плота. С видии ги хванахме за долните шкафчета. Гърба с монтажен кит вече е залепен като е легнал върху летвите. Сега търсим елеганта водоотблъскваща лайсна между плота и гърба.

Благодаря на всички за съпричастноста.

Междувременно монтирахме и горните шкафчета и съм пуснал тема за избор на Абсорбатор.

Поздрави
BAT_GOIKO
  • 1
  • 2

Тема "Кухненския плот се оказа плитък с какво да попълня фугата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: