Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
joro39 - специалист
Полицай спира блондинка заради превишена скорост. - Може ли книжката! - Не знам за какво ме питате. Как изглежда това? - Това е такова нещо, на което има ваша снимка. Тя търси нещо в дамската чантичка и му подава огледало. ... - Сигурно ме питате за това. Полицаят го взима оглежда се и щастливо констатира: - Можехте отначало да ми кажете че сме колеги!
ralev - специалист
"Как лети времето:

- Сутрин се будиш, гледаш 7:30. Спиш още 5 минути, гледаш 8:30 станало.

- През работно време погледнеш часовника - 13:10. След половин час пак погледнеш - 13:12.

- Вечер тръгнеш да правиш секс, погледнеш часовника - 23:30! Правиш секс един час, погледнеш часовника - 23:40!"

- Сядаш да поджиткаш малко на компютъра в 23:50 - играеш половин час, гледаш - 3:00.
ПАНТИ - помощник
"Срещнали се на полянка
прабългарин и праславянка.
Тури-вади, вади-тури:
народили чокундури.

Хем космати, хем брадати,
хем крадливи, хем ебливи.
Мръсни, тъпи и страхливи.
И най веч завистливи."

- 1 цигара съкращава живота с 2 часа, 1 бутилка водка с 4 часа, един работен ден - с 8 часа

- Комарите са много по-хуманни от някои жени - когато комар ти пие кръвчицата, той поне престава да бръмчи.

Цветан Цветанов помолил Веско Маринов да отиде да пее на Орлов мост, за да се разотидат хората.

Стар войвода, участник в няколко войни, лежи на смъртния си одър. Казва на близките си:
- Доведете Пешо.
- Кой Пешо, тате? - пита дъщеря му.
- Пешо, партийния секретар.
- Тате, ти не говориш с Пешо от 09.09.1944 г.
- Доведете го! - нарежда войводата със сетни сили.
Няма как, отива си човека, трябва да изпълнят желанието му. Водят Пешо.
- Кажи, бай Георги, какво да направя за теб?
- Искам да ме приемеш в партията.
- Браво, байно, толкова години трябваха, но ти дойде акъла! Ха, заповядай партийния билет и да ти е честито!
- А такааа - казва войводата - след 10 минути един комунист по-малко...

Мъж се прибира от работа много ядосан. Решил да си изкара яда на жена си. За съжаление не успял да намери повод, защото тя изпълнявала всичко както си му е редът.
Ляга мъжът на дивана в хола и казва:
- Я включи телевизора!
Жената го включва. След известно време.
- Я загаси лампата!
Жената гаси. След малко.
- Светни лампата!
Жената светва.
- Загаси лампата!
Жената гаси.
- Светни!
Жената светва.
На десетият път, мъжът става от дивана, отива при нея и й нацепва един в лявото око.
- Що ме биеш, бе? - изумено пита жената.
- А ти на кого сигнализираш, ма???
chano3891 - специалист
-Кой бяга по бързо от циганин с телевизор?
-брат му с ДВД-то.
LazarGanev - "Велик майстор"
Докарват Бойко за втори път в Правителствена болница. Докторите не могат да разберат причината за лошото му състояние. Вече отчаяни, че не могат да помогнат, се сещат да викнат и психиатър. Само след минута психиатърът казва:
- Бързо! Дайте му лента и ножица! И му пляскайте и се усмихвайте!
stiv1961 - майстор
LazarGanev написа:
Докарват Бойко за втори път в Правителствена болница..........
Най- пресния виц, кога го измислиха :?
bulhomes2 - майстор
Още на другия ден, след като влезе първия път в болницата, четох някъде, че му били вързали ръцете, че нарязал сума и лента от кардиографа...
gechev - специалист
Момчета давайте вицове, а Вие ленти та ленти . Вие някога отрязали ли ли сте, една единствена, не за България , а за себе си? Все пак темата е ВИЦОВЕ, а не соц. и ДПС пропаганда.
Последна промяна от gechev на пон мар 04, 2013 11:23 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
По повод една популярна тема във форума -
Магазин "Лидл". От ранни зори тълпи се трупат пред вратата. С лакти и нокти по-смелите си пробиват път напред. По някое време напрежението ескалира и хората започват да крещят към шефовете:
- Бананите ще свършат. Не може ли по-бързо? Пуснете ни.
Шефовете, които не са очаквали подобен наплив, кършат ръце и мислят как да излязат от ситуация. След още няколко часа положението става нетърпимо, хвърчат линейки, кметицата вика полиция. Хората пак крещят:
- Пуснете ни, иначе ще изпотрошим магазина.
Шефовете се оттеглили на съвещание и след малко обявили решението:
- Добре, ще влезете всички, но на входа на магазина сме сложили един едър борец. За да влезете, трябва да ви опъне.
Без да му мисли много, мъж от тълпата се провикнал:
- По-добре сложете двама, за да върви по-бързо опашката.
bulhomes2 - майстор
gechev написа:
Момчета давайте вицове, а Вие ленти та ленти . Вие някога отрязали ли ли сте, една единствена, не за България , а за себе си? Все пак темата е ВИЦОВЕ, а не соц. и ДПС пропаганда.
Гечев, обърка се нещо. Политиката е в говорилнята. Тук ВИЦОВЕ даваме.

ПП. Ако много държиш - ще ти кажа колко ленти за себе си съм отрязал.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: