Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ivanovbg - майстор
Гечев певците отнесоха калая за "бяло , зелено, червено" ама Бойко до последно режеше трикольора на парчета та си заслужава поне вица.

Не видях дали го има, ама:
Срещат се двама цигани.
- Как е?
- Зле е.
- Защо зле?
- Жена ми спи с лорд Балтимор.
- Да, не е добре.
- Вярно, че и аз спя с неговата жена.
- Това е добре.
- Не е добре. Има две деца от мен.
- Това е зле.
- Но и от лорда жена ми има две деца.
- Тогава сте квит!
- Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани.....!!
gechev - специалист
bulhomes2 написа:
gechev написа:
Момчета давайте вицове, а Вие ленти та ленти . Вие някога отрязали ли ли сте, една единствена, не за България , а за себе си? Все пак темата е ВИЦОВЕ, а не соц. и ДПС пропаганда.
Гечев, обърка се нещо. Политиката е в говорилнята. Тук ВИЦОВЕ даваме.

ПП. Ако много държиш - ще ти кажа колко ленти за себе си съм отрязал.
Покажи ги. И застани с истинското си име, а не с парола с която можеш да се правиш на велик. Ако си ПИЧ кажи АЗ / примерно/ Иван Иванов мисля така или така и съм направил братя българи, това и това за България. Не е всичко е Ливадето. Верно трябва да си говорим вицове ,ама нека са неутрални политически спазвайки добрия дух на форума, щото не е добре в тема "ВИЦОВЕ" да се комфромтираме и изостряме един друг. Просто от БСП и ДПС бъдете по толерантни.
Chefo77 - майстор
Хайде стига с това да се правим на ощипани, става ли?
Вицове ЩЕ има и за Бойко, и за комунистите, и за циганите, и за евреите, и за арменците, за индианците и т.н. Това, че някой вижда и чувства лична обида, си е лично негов проблем.
Бъдете привърженици на ГЕРБ, но не бъдете герберасти :wink:

Ето - виц за полицай. Сигурен съм, че никой от Системата няма да се засегне:

- Отворете, полиция!!
- Ама ние не сме викали полиция, а курви!
- Не вие, съседите ви ни повикаха!
- Еми да си ви чукат те тогаз, к'во ни занимавате!
gechev - специалист
bulhomes2 написа:
Още на другия ден, след като влезе първия път в болницата, четох някъде, че му били вързали ръцете, че нарязал сума и лента от кардиографа...
То хубаво че не са му вързали нещо друго . Извинявам се, кажете някой сочен виц.Модераторите да не се правят на ощипани ами да санкционират всички, които нарушават демократичния тон и насъскват политическа омраза.
"Бъдете привърженици на ГЕРБ, но не бъдете герберасти"...... Браво бе пич ти какъв раст си? Абе малко замислете се. Аз поне съм тук с името си и никога не съм си позволявал да обиждам политически или физически този и онзи ако съм писал във форума не съм се стремял да обидя никого ,а единствено да го провокирам мисловно да опознава процесите. Умолявам Ви, болен съм на тема ГЕРБ. Вие може би боледувате за Тройката, но бъдете възпитани и не се нервирайте,ГЕРБА си е ГЕРБ.
bulhomes2 - майстор
gechev написа:
...И застани с истинското си име, а не с парола с която можеш да се правиш на велик...
Нямаш идея колко се излагаш. Всички редовни участници тук знаят и името ми и координатите ми. Има ги във форума. А за теб (пича) какво има? Даже от къде си не си написал.
gechev написа:
Модераторите да не се правят на ощипани ами да санкционират всички, които нарушават демократичния тон и насъскват политическа омраза... .... болен съм на тема ГЕРБ...
Че то само ти говориш за политика тук. И ако бях модератор щях да последвам съвета ти и да те отстраня за някой ден. И да поразчистя темата, че достатъчно я осра.
LazarGanev - "Велик майстор"
Гечев, напоследък (май откакто ме оплю, че съм ти осрал темата за принтера :-D ) все повече ми напомняш на Стефан. Дори, признавам си, разрових набързо в историята ти във форума, за да се убедя че не си поредната му регистрация :-D . Не ми трябваше много, за да се убедя че общото между двама ви е малко - само липсата на чувство за хумор. Виждам, че си стойностен човек, но обърни повечко внимание на борбата с този недостатък - дразнещ е. Дай сега като си болен на тема ГЕРБ да не пишем вицове за лидера ти :cool: ? Щом вицовете те обиждат, значи проблемът ти е сериозен, обърни му внимание. Вицовете за това са интересни, защото имат някаква връзка с реалността. А Батя ти ще си остане в историята с ножиците и лентичките и вицовете за него няма да спрат, дори и да спрем тук да ги пишем. Ами то по тая логика и полицейски вицове да не пишем, и за пожарникари да не пишем, а? Ами да не пишем и за Иванчо и Марийка, за да не дразним собствениците на тези имена? Да не пишем за Киркор и ГАрабед, за да не дразним братята арменци? И защо сметна, че щом сме споделили тук с приятели един пресен и актуален виц за Бойко, значи сме от поддръжници на ДПС или БСП? Казах ти - взимай мерки! Това за истинските имена и то е много смешно, спорих със Стефан преди няколко месеца. Ама това е пак от липса на чувство за хумор. Каква е разликата дали ще се пиша "Петър" или "123456". Като се пиша Петър, дали наистина съм Петър и ако съм Петър, кой точно Петър съм, а ако е ясно кой Петър съм, а ти този Петър не го познаваш, това топли ли те? Ако пиша, че съм Петър Димитров, професор по икономика, от Варна и напиша във форума един виц за Бойко ти какво ще направиш:
- ще повярваш, че съм бившия министър,
- ще ме разследваш за да се убедиш дали е истина,
- ще приемеш, че съм друг Петър Димитров,
- ще ме обявиш за лъжец или
- просто ще ме приемеш като потребител са такъв ник :wink:
Я си представи, че някой зевзек се пише с името на колега, познат или с името на шефа си :wink: . Сега какво - аз да вярвам ли, че ти наистина си този Гечев, за който се представяш (заместник директора) или пък някой от неговите подчинени се е регистрирал с това име - може с цел да го очерни, или просто с цел реклама. Трябва ли да водя разследване дали всеки Петър и всеки Гечев е този, за когото се представя? И какво като разбера истината или лъжата? Не е ли по-лесно да приемеш човека с неговия си ник, а да го оценяваш по акъла и знанията, по това колко е полезен на другите? :) Извинявай, с уважение, без лоши чувства! Лазар :wink:
MamaMy - майстор
gechev написа:
То хубаво че не са му вързали нещо друго . Извинявам се, кажете някой сочен виц.Модераторите да не се правят на ощипани ами да санкционират всички, които нарушават демократичния тон и насъскват политическа омраза... Абе малко замислете се. Аз поне съм тук с името си и никога не съм си позволявал да обиждам политически или физически този и онзи ако съм писал във форума не съм се стремял да обидя никого ,а единствено да го провокирам мисловно да опознава процесите. Умолявам Ви, болен съм на тема ГЕРБ. Вие може би боледувате за Тройката, но бъдете възпитани и не се нервирайте,ГЕРБА си е ГЕРБ.
Гечев, това е най смешния виц в тази тема. Всички сме болни от разни болести, но ти си първия болен от партия :-D
Тя тази партия докара болежки на целия народ, но да не забравяме, че не е единствената. И нея ще преболедуваме. А относно чувствителността ти по някаква тема си има психиатри или специализирани предавания (искрено и лично). Няма нужда да се излагаш тук във форума. И за да не е само спам един виц лекичко с подобна ситуация:

Журналисты спрашивают у фермера:
- Скажите, как у вас прошел год.
- Не поверите, замечательно. Урожай зерна хороший - без хлеба не останусь, картошка удалась - опять таки буду не голодный, а еще свинья опоросилась...
- Вы не хотели бы поблагодарить за это президента?
- Да с чего ж? Пахал сам, сеял сам, растил и собирал опять таки сам - в чем тут его заслуга.
- Как так? (жестко) А вы подумайте!
- А, ну ежли подумать, то насчет свиньи не отрицаю, тут всяко могло быть...
Junak - майстор
Оставете човека, явно, не му е добре. То, като гледам какво става... Ето, и Бойко сдаде багажа.

Р.S. Не разбрах кой е най-смешния виц - Този за Бойко, дет му вързали ръцете, или този - болен съм на тема ГЕРБ
gechev - специалист
И двата, и двата са смешни. Не е смешно обаче да си в близост до кардиографа, и то с вързани ръце.
stiv1961 - майстор
Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: -Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита:
-А как се разбира дали някой е интелигентен или не?
-Много просто – отговаря му кралицата – трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа.
…Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Дейвид Камерън
-Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син?
-Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество – отговорил Камерън.
-Правилно, благодаря Ви – казва кралицата, затваря телефона и се обръща към Бойко:
-Разбрахте ли сега, г-н Борисов?
-Да, Ваше Величество, разбрах!
Прибира се Бойко в България, вика Цветанов и го пита:
-Абе, Цветанов, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай?
Цветанов се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре, за да отговори правилно. След това излиза и започва да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ, да му отговорят. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Цветанов се обажда на ректора на Софийския университет и го пита:
-Г-н ректор, може ли да Ви задам един въпрос?
-Разбира се, г-н Цветанов!
-Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава?
-Естествено, това съм аз – отговаря ректора.
Доволен и щастлив Цветанов търчи при Бойко и казва:
-Знам отговора на въпроса ти, това е ректора на Софийския университет!
-Не, идиот такъв, това е Дейвид Камерън!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: