• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
емо ем - специалист
пишман_майстор написа:
...Не му се даваха пари за подматрачна рамка , попита ме за друг вариант :) ...
Хм, това е друга бира, питането ми е за сухи летви за подматрачна рамка :wink:
marmoz - специалист
Ще ти щракна една снимка на моите летви /рамка/ ,ама малко по късно днес :)
емо ем - специалист
Ех, изглежда в София, в момента няма предлагане на летви подходящи за директна изработка на подматрачна рамка. Всъщност има, но на ненормално високи цени - 12.80 лв. за летва дъб 10/40/2400 мм, което по груба сметка прави около 13 000 лв. куб. м. хе-хе; букът е около 30% надолу ;)...

Та междувременно стигнах и до производителите от линка по-горе и останах приятно изненадан от продукцията им! Тези хора определено знаят какво правят, качеството им е в ПЪТИ над това, което се предлага на пазара. Владо, да си жив и здрав! Сега разбирам защо си доволен от рамката, явно ще трябва да почерпя :partyman: Добре каза, че трудно се намират, там изобщо няма табела, нито какъв да е надпис, че съществуват, но с питане не е проблем да ги откриеш. Нямат мостри, разгледах завършени рамки, поръчани, но все още не взети и без повече да се двоумя направих и моята поръчка. Казаха още, че не работят за България, всичко което правят заминава за Италия...

Понеже, вече имах поръчан матрак, бах притиснат от времето и не можех да си позволя повече изчакване, затова приключих окмплектовката на това легло с готова подматрачна рамка. Ако не е нарушение на правилата на форума, мога да пусна една снимка като стане готова.

Иначе, идеята ми за изработка на рамка от летви не е отпаднала, отложих я за следващото легло, за което нямам срокове за направа, та един ден, като ми дойде музата, може да повдигна темата отново. Имам един познат в провинцията, който може да подсигури летвите, просто за сегашния случай нямаше как да ползвам услугите му.

Благодаря за мненията и на останалите колеги! Бъдете здрави!
  • 1
  • 2

Тема "Летви за подматрачна рамка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: