• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
marmoz - специалист
gogo68 написа:
Писал съм го няколко пъти в темата, ама явно няма кой да чете и ще го кажа още веднъж! Няма място в спалнята и кухнята заради гардероба и шкафчетата и там ще е с фибран и декоративни плоскости, а в хола, детската и коридора има място и там ще е с растерен таван/окачен/ - за него ще е ватата! Дано сега е ясно! :wink:
Я го кажи още един път че не разбрах :? :lol: :lol: :lol:
Гого ти маи си си решил как да го правиш и чакаш да ти кажем "твоито решение е наи-вярно,наи-правилното,единственото".Е нема как да стане :) ,по вкус и по цвет тавриши нет :) ,а ако очакваш да отрием някъква нова извънземна технологие е.....

П.П.Сложи си "Опънат /дърпан/ таван" с огледален ефект,не от матираните - те са гадни :)
gogo68 - напреднал
marmoz написа:
gogo68 написа:
Писал съм го няколко пъти в темата, ама явно няма кой да чете и ще го кажа още веднъж! Няма място в спалнята и кухнята заради гардероба и шкафчетата и там ще е с фибран и декоративни плоскости, а в хола, детската и коридора има място и там ще е с растерен таван/окачен/ - за него ще е ватата! Дано сега е ясно! :wink:
Я го кажи още един път че не разбрах :? :lol: :lol: :lol:
Гого ти маи си си решил как да го правиш и чакаш да ти кажем "твоито решение е наи-вярно,наи-правилното,единственото".Е нема как да стане :) ,по вкус и по цвет тавриши нет :) ,а ако очакваш да отрием някъква нова извънземна технологие е.....

П.П.Сложи си "Опънат /дърпан/ таван" с огледален ефект,не от матираните - те са гадни :)
No comment!
gogo68 - напреднал
VLADO66 написа:
Аз не бих си сложил над растерен таван вата.
Както винаги - постоянно си противоречите! Много хора ми го препоръчаха! Владо, защо ти не би сложил вата над растерен таван?! Обоснови се!
VLADO66 - майстор
Защото имам алергия към прахта,а тая вата при положение че не е запечатана ще ми се сипе на главата.Остави другото,ами растерен таван в жилище се сблъсква сериозно с естетическите ми критерии за красота,
gogo68 - напреднал
Ще сложа вата с фолио от едната страна, с фолиото към стаята и няма да се сипе нищо! А за вкуса...на мен не ми харесва гипсокартона...всеки си има предпочитания.
VLADO66 - майстор
Като положиш ватата всички снадки и процепи трябва да ги залепиш с това http://www.pestimenergia.bg/shop/produc ... lenta.html
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Моля за съвет!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: