• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте, моля ако някой може да помогне със съвет - как се постига такъв ефект на стена?

Прикачен файл

stena_kvadrati.jpg
VLADO66 - майстор
Това според мен са пана направени по принципа на окачената фасада,нещо такова http://duoinvest.com/hpl_paneli.html
ribnikolaevi - майстор
ПДЧ. И ефекта може да стане по-интересен с избора на примерно контрастен кант. Само идея.
sspoko - специалист
с подходящи пана /биха могли да се съберат от ламинат например ако не намериш размер какъвто ти е нужен/за да се предаде 3д ефекта би могло да стане и от шпаклован фибран със подходящо скосена фаска изобщо варианти бол дерзай
Благодаря за бързите отговори. Искам да направя това в дневна на стена с дължина 7,20 м. Според вас добра идея ли е? Иска ми се стената да е на квадрати, но да не се отличава като крайно покритие от останалите стени. Дали тези HPL плоскости са подходящи за интериор? Сега ще почета повече за тях.
А ако е с ПДЧ - какво покритие трябва да се нанесе отгоре?
Извинявам се предварително за може би глупавите въпроси, но не съм специалист, просто харесах снимката в един каталог и ми се иска да знам към кого да се обърна за изпълнение.
novgradski - специалист
HPL или etalbond (за фасади...както са ти предложи )...макар че скоро ми попадна един португалски еталбонд (но само за вътрешно -3мм и при огъване -лесно се чупеше)
lyubohar - майстор
Ако има луфт между паната и стената става идеален развъдник на гадини!
ivanovrg - специалист
направи си ги от гипсокартон и ги боядисваш като другите стени
Pooh - майстор
ivanovrg написа:
направи си ги от гипсокартон и ги боядисваш като другите стени
:thumbs:
Най-евтин и удачен вариант, за вътрешно приложвние.
  • 1
  • 2

Тема "Стена на квадрати - как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: