• 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 132
Всичко за дърводелството
alata_69 - специалист
аз имам 2 такива и са точно за грубо отнемане но са леки и не тежат
monilan - специалист
Значи си струва да се вземе машинката. :)
tuborko - специалист
Благодаря :)
утре значи ще се вземе
beteanec - напреднал
здравейте, момчета/// желая ви много здраве и успехи при практикуването на хобито или професията -дърворезба. най-после добих и аз кураж да се появя на този форум.доста дълго, май една година, се подготвях зас това мое хоби и направих досста неща, с малко инструменти и некачествена дървесина,но сега се опитвам да ви покажа направеното от мен през тази година. имайте малко тврпение. благодаря

Прикачен файл

PHTO0005.JPG

Прикачен файл

PHTO0004.JPG

Прикачен файл

PHTO0003.JPG

Прикачен файл

PHTO0002.JPG

Прикачен файл

PHTO0001.JPG
beteanec - напреднал
дветете цветета са първите ми неща направени с железни длета. материала е доста стар, но нямах представа какво ще излезне и затова само ги лакирах. и досега съм много зле с байцването и предаването на светлосенки на модела. това се оказва доста тънка работа, която ще ме наскара доста да се потрудя докато не постигна желания ефект. не е само да го байцвам и сле това да го минавам с шкурката. трябва си поглед за това как трябва да изглежда. с ваша помощ, на по- запознатите с тази работа, мислз да напредна малко.
beteanec - напреднал
моля за извинение, че качените снимки са на чорик, но сега опитвам пак и дано другите ги кача правилно.
beteanec - напреднал
я доста се озорих докато кача тези снимки. има още , но зсега нямам нерви да правя повече опити.за последното моиче ми дойде като идея от една снимка.исках да видя дали с моите длетца мога да направя миглите на очите на момичето. добре все пак че не изглежда като сляпа. а пък за някои може и на сляпа да прилича, но аз продължавам докато не постигна това което ще ми хареса на мен.
apikov - напреднал
Зравейте на всички искам да одговоря на колегата погоре с машинката .Нищо нестава от нея първо длетата са скапани,след 10 мин. работа с нея ще ти истръпнат ръцете, и най важното не върши работа .надявам се да не съм закасниял с одговора
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: