За тия винтове ще требе да се държи винтоверта с 2-3 ръце http://electron.bg/ferm-cdm1060-p-22800 ... Tx1bv9uvxA 

fox_vt написа:Тоя 18 волтовия ти скил не изглежда лошо другия е като лидълския парксайд,но за какво все пак ти е сила над 30 нютона?Според мен си търси нещо литиево има куп предимства при нередовна работа-по лек и компактен,пълен заряд за 1 час(другите го могат това само ако зарядното има опция бърз заряд,ама на батерията и се е@ава майката)И можеш ако си на зор по време за работа да сложиш батерията даже и за 2-3 мин на зарядното и може да се работи с нея.Сега видях че 10,8 волтовия на скил има само една скоростФокси, не съм съгласен за бързия заряд. Колко според теб е нормално да се зарежда никел-кадмиева батерия, 5 часа? 7 часа? Макитата ми си зарежда за час 2 амперчасова батерия, и я ползвам повече от 3 години - часовника ми ли не работи или някой ми сменя батериите без да знам?че то лидълския е за 2,5 по малко пари и си има 2 скорости и всички други опции на този.Че и с 3 години гаранция....
Chefo77 написа:fox_vt написа:Тоя 18 волтовия ти скил не изглежда лошо другия е като лидълския парксайд,но за какво все пак ти е сила над 30 нютона?Според мен си търси нещо литиево има куп предимства при нередовна работа-по лек и компактен,пълен заряд за 1 час(другите го могат това само ако зарядното има опция бърз заряд,ама на батерията и се е@ава майката)И можеш ако си на зор по време за работа да сложиш батерията даже и за 2-3 мин на зарядното и може да се работи с нея.Сега видях че 10,8 волтовия на скил има само една скоростФокси, не съм съгласен за бързия заряд. Колко според теб е нормално да се зарежда никел-кадмиева батерия, 5 часа? 7 часа? Макитата ми си зарежда за час 2 амперчасова батерия, и я ползвам повече от 3 години - часовника ми ли не работи или някой ми сменя батериите без да знам?че то лидълския е за 2,5 по малко пари и си има 2 скорости и всички други опции на този.Че и с 3 години гаранция....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: