bulhomes2 написа:Добре де, и да успее да пробие така - тая профили нали са кухи. Къде ще иде водата? В профила според мен. Ако успее да завре някаква тръбичка в отворите, която и да е плътна на всичкото отгоре съм по-съгласен. Имам няколко "устрела" за пробиване дупки на "тресене" място, но в случая не виждам да стане с никой от тях. Според мен ще му е по-лесно с прорязване отгоре, изваждане на парчето, оформяне на отвор, уплътняване със силикон (даже пак може да се сложи тръбичка) и връщане на парчето на мястото му. Средно крило е - предполагам, че не ползва едната част на профила и е добре интервенцията да се направи там. Ще се личи обаче - няма как...Средният не е кух(такъв е само вътрешния), а е като външния.Сиреч може да се пробие както съветват колегите по-горе. Предполагам с повече внимание и защита отдолу както предупреди velsi няма да е невъзможно.

През съществуващите отвори на външния профил. Дано са спазили съвета на Владо, като са ги пробивали. Иначе нови
 През съществуващите отвори на външния профил. Дано са спазили съвета на Владо, като са ги пробивали. Иначе нови  ама дори и в този случай няма да личи, защото е на ниво под.
 ама дори и в този случай няма да личи, защото е на ниво под.