Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Чаро - Акълия
И техните теми не си чел #-o

Нещо подово, някви конвектори или правилно оразмерени радиатори :rolleyes:
Я му думам, оно рупа ли рупа...

Успех с практическото уборване на физичните теории!
Морозов - специалист
Чаро,уважавам твоето мнение,повярваи ми,но ТЕМАТА МИ е с конкретен въпрос,а на КОЛЕГИТЕ,Куууул , Феникс и Гали им свалиам шапка че неса се отказали,въреки мнението на майстори,ЧЕ ТОВА НЕМА КАК ДА СТАНЕ... :prayer: :?радиаторите са оразмерени перфектно конвекторите са само за всеки случаи ,италиански са ,доста мощни,а водното подово ще го преживееме някакси,Куууул,радиаторите греият и на 40гр.това вече съм го пробвал :?
kuuuuuul - майстор
Щом греят на 40гр защо си вдигал 70гр :? може би заради бойлера.Засичал ли си колко харчи на ниска тем. Питай Феникс за ТО,той има доста опит с тях, иначе и Чаро е прав, да се подготвиш добре теоретично,сега поне има вече доста изписано по въпроса,не като в началото.Няма смисъл да повтаряш нашите грешки. :partyman:
Морозов - специалист
Днес 10.03.2013.вече се сдобих FTX50GV.И След кратко колебание разглобих вътрешното тияло,в моменета съм го пъхнал в една траба койято всъщност е мойят ТО,вход изход на 1цол :lol: само се чудия :? каде да сложа вътрешния модул с моторчето :?
kuuuuuul - майстор
Вземи си правилния ТО,не прави излишни експерименти.
Морозов - специалист
Kuuuuul,много си прав ,ама как бе момче ,как да го сметна :? :? :?
kuuuuuul - майстор
От едната страна кабела,от другата радиатора :lol: Тук трябва да се включат баш специалистите.
Морозов - специалист
Като Феникс и Гали на пример :?,а и още се чудиа :? ,кои от дват налични климатици да използвам :lol: :cool:
phoenix - специалист
аз се включвам в помоща, смятайте парното за готово :)
kuuuuuul - майстор
Е крайно време беше,измъчи го човека :partyman:

Тема "Как да се избере правилният ТО" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: