Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
profesionalist_wood - майстор
Днес ходих в Вимакс,ама конвекторите и лирите им са на склад,а бяха изложили само разни климатици.Доста тъпо :? Ще търся на други места
stiv1961 - майстор
Аз в банята на село имам много икономична печка- в една чиния алпака паля спирт и след две минути в банята е..... баня :-D
drastar - специалист
profesionalist_wood написа:
Много са яки тия дизайнерски радиатори,е като си направя парното на дърва или пелети ще си взема един от тях,наистина са уникални :)
е като ще правиш парно, що се занимаваш с глупости, ако пък много искаш печка на ток добре, но си направи инсталацията в банята с дтз и.....
Бойлера наистина ли е над ваната ? Според мен това не е добре :?
profesionalist_wood - майстор
Тва за парното е за другата ми къща :lol: Бойлера е над ваната,пък не е създавал проблеми.Мислил съм да го преместя в съседно помещение :? където е пералнята и ще закача бойлера над пералнята,пък е висок тавана
pavelari - майстор
Ами има логика за притеснението, но когато има ток - има и вентилатор.. т.е. колегата да не се остава без такъв и да натрупва конденз. Колкото до дтз-то при ел. отоплението - ДА /но преди малко не можахме да стигнем до него :) /
drastar - специалист
измести го този бойлер, не го ли мокриш като се къпеш ? Опасно е.

Правих един апартамент, ваната беше много близо до вратата, когато дойде инспектора за ел инсталацията влезе във ваната, отвори врата, светна и угаси крушките и не ми прие инсталацията. Изместих ключа с 10 см и пак го извиках, този път нямаше проблеми.
Спазвай разстоянията от снимката която павалери ти е дал, не заради инспектори или лаборатории, а заради теб и твоето семейство.

Тема "Печка за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: