Ел. инструментите. Консумативи.
veselin genchev - специалист
Моята идея беше долу горе същата,но да взема батерия от елтос и да я "вкарам"с старата кутия на BOSCH-а.Мерси ще се възползвам още днес.А между другото колко време ги зареждаш?Мерси.
mamkata - специалист
ESPACE написа:
Скоро ми свърши батерията на стария , но не лош винтоверт. Или трябваше да го хвърлям, или да измисля евтино решение(относително евтино, но на фона на цената на нова батерия или нова машина). Та понеже старата беше на 12V си купих 10бр. AA батерии на 2000mAh за около 30лв. излязоха, изкормих старите от кутията, навързах тези последователно и сега старата машинка върти като нова .
Колега, би ли споделил как точно ги навърза елементите, че и аз стигнах до това решение, ама ако ги хвана с поялника от нагряването ще им се е*е мамата, а апаратче за точкови заварки нямам.
mamkata - специалист
Благодаря за бързия отговор :drinkers: За мощния поялник не се бях сетил - пробвах с един 40W и ги скапах. След праниците ще пробвам.

И весело изпращане на старата и посрещане на новата година!
Ако някой има батерия като тази на снимките и не му е нужnа да ми прати ЛС,може да се разберем нещо.
Takezo Sensey - модератор
на повечето батерии , кутиите се разглабят , може да смениш само акумолаторните елементи :idea:
takezo,вече ги смених отдавна но имам само една батерия и търся друга :-D
bibiqn - специалист
Аз също имам подобен въпрос.Миналото лято си купих винтоверт Rider.Трябваше ми за домашно ползване,но след като направихме 1 таванче и една стена май батерията почна да здава курса.Та въпроса ми е мога ли по някакъв начин да вържа акомулатор към батерията.Например 12 волта от мотор.Или със адаптер да захранвам.Там кадето го ползвам си има ток така че това не е проблем.
п.с.
винтоверта е на 12 волта
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=69&id=201
това е ..
Takezo Sensey - модератор
bibiqn написа:
Аз също имам подобен въпрос.Миналото лято си купих винтоверт Rider.Трябваше ми за домашно ползване,но след като направихме 1 таванче и една стена май батерията почна да здава курса.Та въпроса ми е мога ли по някакъв начин да вържа акомулатор към батерията.Например 12 волта от мотор.Или със адаптер да захранвам.Там кадето го ползвам си има ток така че това не е проблем.
п.с.
винтоверта е на 12 волта
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=69&id=201
това е ..
може да купиш батерия от там дето си пуснал линка, има проверено миналата есен , на почти всички китайски машинки са взаимно заменяеми , на цени от 15-25 лв

Тема "Батерия?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: