Нещо тая криза доста ни удари и при цените на повечето неща сега си мисля да почна на садя на вилата неща.Жената прави доста пюрета от тиква и печена тиква и пюрета от картофи и се замислих при тези цени ми излизат златни нещата.
Искам да почна да си садя и както и да е ,взех си семена и всички неща прокопах и сега вече е време за съдене.Само че тиквите искали да се поливат на 5дни в топлите седмици и на 6 в тези като сега.Още от миналата година като садях картофи си имам система за капково напояване ,само трябва да измисля с какво да го регулирам на тези 5дни като средно ходя на седмицата веднъж ,но се и случва на 2-3седмици.
Искам някакъв воден часовник да го настроя на там 5дни и да се включва когато иска.
Искам нещо просто и евтино колкото да върши работа.
Ако е към 30-40лв направо перфектно!
Ако някой се е занимавал ,моля да каже.
Искам да почна да си садя и както и да е ,взех си семена и всички неща прокопах и сега вече е време за съдене.Само че тиквите искали да се поливат на 5дни в топлите седмици и на 6 в тези като сега.Още от миналата година като садях картофи си имам система за капково напояване ,само трябва да измисля с какво да го регулирам на тези 5дни като средно ходя на седмицата веднъж ,но се и случва на 2-3седмици.
Искам някакъв воден часовник да го настроя на там 5дни и да се включва когато иска.
Искам нещо просто и евтино колкото да върши работа.
Ако е към 30-40лв направо перфектно!

Ако някой се е занимавал ,моля да каже.