• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
LazarGanev - "Велик майстор"
Взех си отвертките, биват
Mega - специалист
profesionalist_wood написа:
Ма нема и една клеща по рафтовете....кво ги правите с тях бе :?:
Колега, вчера в подуенския Лидъл имаше много клещи.
mitko64 - майстор
В четвъртък от пернишкия Лидъл взех последните арматурни. Пробвах ги на пирон 2.8мм- реже го с нормално усилие, без видими поражения по режещите ръбове. На закалена оградна мрежа нямах време да пробвам. Яд ме че пропуснах мотичетата на Флорабест, оказаха се читави, от неръждавейка. Беше останал един листосъбирач и го заприходих.
Svetoslavoff1 - майстор
Края на 2012 заприходих едно елренде на парксайд. Тези дни го пробвах на дъски, приготвени за челни. Аз доволен:) - засега.
Очертава се горещо лято, надявам се да издържи.
hakama - специалист
Този чифт боркорони дали си струват и какво ще могат да пробиват (бетон?).
По принцип искам да си взема една за канализация (Фи 40-50мм).
Имам Макита, но не помня данните за бетон - какво Фи (видия) трябва да поддържа, за да е справи с Фи 60 (80) да кажем?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D07 ... _23052.htm
ralev - специалист
Тези са за разклонителна кутия и контакт, в момента с талонче за 5лв от Шел офертата е по добра.
професионал - специалист
potrebitel123 написа:
Сигурно parkside се произвеждат за Лидъл не ишлеме, който производител е свободен и даде по добра цена??
Не! "Парксайд" си е фирма производител на електроинструменти с тази марка, предназначена за продажба само във верига магазини " Лидл"! И още нещо - за всички нехранителни стоки има гратисен период от 30 дни в които можеш да върнеш закупената стока, като може да поискаш в замяна или друга бройка или да ти върнат заплатената сума! Естествено добре е да имаш някакъв предлог за рекламацията - искаш друг цвят, или нещо такова.
mitko64 - майстор
hakama написа:
Този чифт боркорони дали си струват и какво ще могат да пробиват (бетон?).
По принцип искам да си взема една за канализация (Фи 40-50мм).
Имам Макита, но не помня данните за бетон - какво Фи (видия) трябва да поддържа, за да е справи с Фи 60 (80) да кажем?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D07 ... _23052.htm
Тези са за контакти и разклонителни кутии. За бетон стават но ако набара арматура става кофти, отделно през 5-6см трябва да се изчуква ядката. За Ф60 ти трябва SDS Max машина, 7 или 11кг. клас и то с проходно свредло, ако дупчиш безядково. Иначе ми харесват ценово, и в понеделник ще направя опит да ги купя заедно със зенкерните свредла и фрезерите.
EDI - майстор
И аз мисля да си взема зенкери.Промоциите са интересни за следващата седмица.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: