Мечтата на всяка домакиня
procar - напреднал
Здравейте,след месец ще правим кухня но не можем да решим в какви цветове да бъде,стените са жълти и една стена бежово.
Качвам снимки.Жената иска в червено и черно но на мен много не ми допада,моля за идей.

Прикачен файл

Kuhnq1.jpg

Прикачен файл

Kuhnq.jpg
VLADO66 - майстор
С тъмни цветове това помещенийце съвсем ще се затвори :wink: А иначе ще ти припомня една мъдрост-Ти си главата на семейството,ама жена ти е шията :)
SoWhat - специалист
Всеки по един пост и ще се изредят всички цветове барабар с нюансите им. Кой ще изберете тогава. И ще бъдете пак в начална точка.
Разглеждате 100-200 кухни и ще си решите сами.
Тези две статии може да помогнат малко - http://www.kuhni-mebeli.com/2012/04/blog-post.html
Успех.
nansy - помощник
Това, как ти се струва? Вместо зелено може да се комбинира с цвят от десените на тапета.

Прикачен файл

r9kitchen_series_002_16b8f704bbe9e.jpg
r9kitchen_series_002_16b8f704bbe9e.jpg (114.62 KиБ) Видяна 3720 пъти
nansy - помощник
или...

Прикачен файл

r0Picture 2010_d89c3798352d4184882.jpg
todor_tsanov - специалист
ето с това можеш да си решиш проблема http://vmapserver1.active-online.de/vds ... t/?ctry=RU
mumar - специалист
В крайна сметка стените винаги можеш да им смениш боята или тапетите, но кухнята да си сменяш всяка седмица- НЕ!
Черно не бих сложила където и да е, особено пък в малко помещение!
Ако все пак трябва да са това цветовете, изберете си компромисен вариант- като цвета на стените, а кое ще е плот, кое вратички :-?

Бих искала, като е пусната тема и авторът да вземе отношение!!!
procar - напреднал
Взимам отношение просто сега се прибирам от работа,аз мислех страниците и плота да са тъмни а вратичките да са в нещо оранжево,предпочитам гланц някак си по ми харесва.Колкото повече мисля толкова повече се обърквам.Искам да изглежда модерно.

Тема "Цветове на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: