• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Вчера бях за велоаксесоари в 7,15ч, Овча купел2,Голяма борба беше за маратонките. В понеделник мисля в 6.30 с количката пред входа.
comunikator - специалист
В колко часа отварят тия Лидели бре?
Stefan_62 - майстор
comunikator написа:
По принцип основно в 07.00ч, но има някой магазини които отварят в 08.00ч., а други в 09.00ч.
kam34 - специалист
професионал написа:
potrebitel123 написа:
Сигурно parkside се произвеждат за Лидъл не ишлеме, който производител е свободен и даде по добра цена??
Не! "Парксайд" си е фирма производител на електроинструменти с тази марка, предназначена за продажба само във верига магазини " Лидл"! И още нещо - за всички нехранителни стоки има гратисен период от 30 дни в които можеш да върнеш закупената стока, като може да поискаш в замяна или друга бройка или да ти върнат заплатената сума! Естествено добре е да имаш някакъв предлог за рекламацията - искаш друг цвят, или нещо такова.
Баш си ги праят на ишлеме, на курията на перфоратора си пишеше Einhel.
VLADO66 - майстор
Тоя Ейнхел много вездесъщ бре,сигурно ако отворя някоя консерва и от там ще се покаже :-D Таман взех да се заглеждам по тези инструментчета :x
hakama - специалист
mitko64 написа:
Вчера бях за велоаксесоари в 7,15ч, Овча купел2,Голяма борба беше за маратонките. В понеделник мисля в 6.30 с количката пред входа.
Някой взе ли си от малките велопомпи - аз вечерта отидох и нямаше (в ОК1) - струват ли си?
mitko64 - майстор
Помпи имаше, но не тях търсех. Взех два чифта очила, лоста за врата, стойката и чантичка за велосипед и ръкавиците. Мнението на сина е че всичко е ОК. За мене взех едни(последните) клещи за рязане на кабели- пробах ги на коксиален ТВ кабел, добри са. Между другото пробвах арматурните на оградна мрежа 2,5мм- хрупка я като чипс.
comunikator - специалист
Stefan_62 написа:
comunikator написа:
По принцип основно в 07.00ч, но има някой магазини които отварят в 08.00ч., а други в 09.00ч.
Странно в сайта им никъде няма работно време?
Исках да видя в София кв.Надежда колко отварят да видя дали ще мога да мина преди работа!?
Stefan_62 - майстор
comunikator написа:
Странно в сайта им никъде няма работно време?
Исках да видя в София кв.Надежда колко отварят да видя дали ще мога да мина преди работа!?

С изключение на "Лидл" на Ботевградско шосе /който отваря в 09.00ч./, всички други отварят в 07.00ч. поне така пише в сайта им. А и колегата ти е дал линк да ги разгледаш, но не видях от сайта им да пише за магазин в "Надежда", сигурно се води на адреса на улицата.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: