• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
to4ka - напреднал
От снимките ясно се вижда, че имаш проблем с влага, вероятно конденз, който се получава през отоплителния сезон. Обърни внимание тази зима. Ако искаш да нямаш проблеми, сбогувай се с теракота, покрий го с изолация и реди ламинат. Имай предвид, че пода на усвоената ти тераса ти бърка яко в джоба с парите за отопление.
Здравейте, имам нужда от съвет. На бюрото за компютъра, където обичайно стои ръката при държане на мишката се получи раздуване и постепенно отронване на част от гланцираната част. Това се получава най-вероятно от изпотяване на ръката и попадане на влага от нея. Моля някой, ако се е сблъсквал с такъв проблем или има решение да сподели. Прилагам снимка за да добиете по-точна представа за какво говоря.

Прикачен файл

oie_15143712iNH2CKTg.jpg
nikolson - майстор
Здравей,
Снимката не е много добра, но това което виждам ме кара да мисля, че става дума за зачекване при рязане на самата плоскост. Ако качиш по-добра снимка, ще може да се каже по-точно.
SoWhat - специалист
Няма спасение.
Ако Ви дразни - нов плот. Ако не - карате така.
colyo - специалист
Аз лично бих свалил плота и бих го закарал в някоя фирма за разкрой да го резне 5-10 мм колкото е раздутото и после нов кант. Гледам, че има място да се скъси малко.
monilan - специалист
dani_koce написа:
Здравейте, имам нужда от съвет. На бюрото за компютъра, където обичайно стои ръката при държане на мишката се получи раздуване и постепенно отронване на част от гланцираната част. Това се получава най-вероятно от изпотяване на ръката и попадане на влага от нея. Моля някой, ако се е сблъсквал с такъв проблем или има решение да сподели. Прилагам снимка за да добиете по-точна представа за какво говоря.

Аз имам абсолютно същият проблем, раздуване на плота от изпотената ми ръчичка през лятото :lol: . Мисля да изчегъртам част от пълнежа на плота, после лепилце и яко стягане със стегите. Пак ще е по добре от сегашното му състояние.
Благодаря на всички за отговорите.
  • 1
  • 2

Тема "Раздуто ПДЧ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: