• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
ebahti написа:
Имаш ли регистрация там,щото милиционерите искат деньги ако нямаш.Може и в кауша да те фърлят за 1 нощ докато разберат кои си и за какво се бориш... :wink:
За милиционерите си прав абсолютно - все що не мяза на славянин, го спират за проверка.
При мен няма как да стане - паспорта ми е с двуглав орел :razz: И понеже вчера проверяваха таджиките, дето качаха строителни материали, провериха и мен :-D никакви проблеми.
VLADO66 - майстор
Гледам че са пуснали линия за централно отчитане на водомерите.
ebahti - майстор
jekasus написа:
За милиционерите си прав абсолютно - все що не мяза на славянин, го спират за проверка.
Преди години като бях там-на Киевския вокзал,постоянно имаше неколко газки и от влака -направо ги товареха за кауша :-D
Svetoslavoff1 - майстор
jekasus написа:
Днес беше тежък ден за мен, тръгнах да търся един строителен хипермаркет, обърках посоката и вървях някъде 10-15 км в едната посока и после наобратно :lol: Ама, какво са 10-15 км за Москва :lol:
Поне утре таджиките ще качат материали във апартамента и ще я мятаме.
Погледнах днес гофрата за кабелите и видях доста интересно решение, в БГ не съм виждал това -
Има и при нас Жека. Бях взел за нещо си няколко кангала подобна гофра.
jekasus - майстор
Не съм виждал, обикновено ползват бялата тънката гофра.
Още едно нещо видях - валя сняг два дена и изобщо никой не останал изненадан :-D , чистиха и машинно и ръчно с лопати.
bagera1 - специалист
На интересно място си, внимавай с водките че има едни много хубави с люта чушка вътре :supz:
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Гледам че са пуснали линия за централно отчитане на водомерите.
Това съм го виждал и на Златни Пясъци, бяха някакви немски водомери, дори имаха функция спиране на вода.
jekasus - майстор
Трети ден превалява сняг, но си чистят хората. :-D
Таджиките не са дошли да качат материалите(имаше проблеми със асансьора) и ги качихме сами(500 бр. итонг и 80 торби по 40 кг пескобетон), спестихме една скромна :? сума 6000 рубли(300 лв). И направихме три реда зидария.
Тоя пескобетон нещо слабичък ми изглежда, след пробата(на едната снимка се вижда до "смъртника") се рони, ще го изчакам още два-три дни, ако е същата работа ще трябва да го подсилвам с цимент :?

Прикачен файл

DSC_0840.jpg

Прикачен файл

DSC_0839.jpg
jekasus - майстор
Пореден ден -
Някои от колегите от другите апартаменти си изхвълиха палет и още някакви транспортни дъски и веднага ги рециклирах в полезно нещо :-D
Прикачен файл:
DSC_0841.jpg
Иначе лекичко вдигнахме някои от стените до 2 метра, смятам в понеделник почти да приключвам със зидарии и да подготвям стените за мазилки, шпакловки, ВиК и ел.кабелите.
Прикачен файл:
DSC_0842.jpg
Бъдеща сауна вече се вижда оформена.
Прикачен файл:
DSC_0846.jpg
marmoz - специалист
Е де jekasus,ти като се засили маи не остава време за рускини или си по коварен /по български/,като направиш апартамента и САУНАТА тогаз да им го сефтосаш с някоя девучка :-D :-D :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: