fanti написа:Благодаря колеги . Утре ако всичко е наред ще я имам тази придобивка . Мерси за всичката информация която ми предоставихте за да направя своят извор .След пробите ще е интересно до споделиш впечатления!И за ММА и за ВИГ!?

но тестването на машинката не беше уговорено  с продавача на магазина в Пловдив  и той  остана много изненадан \ меко казано \ .Личеше си че авсолютно нищо не разбиа от електрожени след като го попитах някои неща за машинката и неините настройки . Явно си веше глътнал езика като ме видя как влизам в магазина
 но тестването на машинката не беше уговорено  с продавача на магазина в Пловдив  и той  остана много изненадан \ меко казано \ .Личеше си че авсолютно нищо не разбиа от електрожени след като го попитах някои неща за машинката и неините настройки . Явно си веше глътнал езика като ме видя как влизам в магазина   
   . Тогава и започна голямото шоу.
 . Тогава и започна голямото шоу.   Влизам аз разбираш ли с 2 чанти и тази майна ме гледа и ми вика какво ще правим . Аз му викам - ще заваряме а той е как тука не може аз - е как да не може аз имам уговорка с Драозов . Майната се хили и говори по тел. с него [ сигурно му вика че е дошъл някъкъв див селянин който иска да заварява в магазина
 Влизам аз разбираш ли с 2 чанти и тази майна ме гледа и ми вика какво ще правим . Аз му викам - ще заваряме а той е как тука не може аз - е как да не може аз имам уговорка с Драозов . Майната се хили и говори по тел. с него [ сигурно му вика че е дошъл някъкъв див селянин който иска да заварява в магазина   ] ОК съгласи се и ми вика - добре ама аз нямам каб ел а на теракота не става - всичко щяло да стане МАЗАЛО
 ] ОК съгласи се и ми вика - добре ама аз нямам каб ел а на теракота не става - всичко щяло да стане МАЗАЛО    Вадя аз от едната чанта един разклонител 25 м и  оня пада от смях и ми вика каде  аз му викам - на тротоара набулеварда на плочките . Викам му искам да се преоблека някъде отзад в магазина а тои не може и аз бам дънките доло и си слагам гащеризона и излизам вън на улицата а покраи мен минават тълпа от хора . Явно се чудят какво става.Вядя от другата чанта 2 планки и една  връзка електроди а той ми вика ехее 3 часа ли ще стоим тук . аз му викам споко само ще пробвам по мако от електрода  нямя да ги горя до край и се смея .Преди да направя теста се спряха 2- ма души на приклонна възраст. аз си направих теста за не повече от 15 мин. След като приключих единия вика на проавача - дай и на мен един тъкъв и се размяхме всичките
 Вадя аз от едната чанта един разклонител 25 м и  оня пада от смях и ми вика каде  аз му викам - на тротоара набулеварда на плочките . Викам му искам да се преоблека някъде отзад в магазина а тои не може и аз бам дънките доло и си слагам гащеризона и излизам вън на улицата а покраи мен минават тълпа от хора . Явно се чудят какво става.Вядя от другата чанта 2 планки и една  връзка електроди а той ми вика ехее 3 часа ли ще стоим тук . аз му викам споко само ще пробвам по мако от електрода  нямя да ги горя до край и се смея .Преди да направя теста се спряха 2- ма души на приклонна възраст. аз си направих теста за не повече от 15 мин. След като приключих единия вика на проавача - дай и на мен един тъкъв и се размяхме всичките   .Човека си купи  АRC-200 и аз взех да базикам майната . Викам му трябва да черпиш или да ме вземеш за рекламно лице на машинките и пак смях в залата . Итака колеги - останах с много добри впечатления от тестването и самата работа на машинката .Тигчето не съм го пробвал още . Оставаше и да се появя там и с бутилка с АРГОН  в багажника и тогава шоуто штеше да бъде пълно
 .Човека си купи  АRC-200 и аз взех да базикам майната . Викам му трябва да черпиш или да ме вземеш за рекламно лице на машинките и пак смях в залата . Итака колеги - останах с много добри впечатления от тестването и самата работа на машинката .Тигчето не съм го пробвал още . Оставаше и да се появя там и с бутилка с АРГОН  в багажника и тогава шоуто штеше да бъде пълно   

Г-н Драгозов ако търсете рекламно лице - аз съм човека
 Г-н Драгозов ако търсете рекламно лице - аз съм човека   

- шегувам се разбирасе .
 - шегувам се разбирасе .