Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
pavkatay - майстор
Caxo написа:
Направи това, което ти е казал Владком. Като не знаеш какви са изискванията как ще строиш, дори и барака да е...
Щом има готови типови проекти не виждам смисъл защо трябва да откриваш "топлата вода" , а и предполагам ще минеш по-леко и с узаконяването и инспекциите след това ;)
Ами той Владком го е казал, но той го е и питал. :-D :lachtot:
VladkoM - специалист
bobiavto написа:
Здравей, ако си от София, отиди до МОЛ-ът на Цариградско шосе, където е Карфур, отзад , където е входът за зареждане на мола ще видиш около десетина такива къщички, останали от коледният базар. Взимаш ролетката, един лист и молив си готов. Същото каквото на теб ти трябва.
Благодаря много за информацията. Да от София съм и ще видя кога имам път на там и ще мина да видя за какво става на въпрос.
Скоро чакам да стане готов проекта. Надявам се скоро да започне и строежа :)
VladkoM - специалист
Здравейте, от другата седмица започва строежа, и искам да Ви попитам няколко неща за да не сбъркам.
Първото нещо което искам да Ви попитам за съвет е.
Мисля пода да го направя по следния начин. Да заравня земята, след това да положа тръбите за мръсния канал, да сложа палета и върху тях за закова ОСБ. И това нещо да го ползвам за под, върху ОСБ-то ще сложа балатум. И след което ще се изграждат стените.
Това с пода как Ви се струва ще се получи ли?
VLADO66 - майстор
Пода го направи от хидрофобен/кофражен/ шперплат.
VladkoM - специалист
Започна строителството. Очаквайте скоро и снимки.
naix - специалист
bobiavto написа:
Здравей, ако си от София, отиди до МОЛ-ът на Цариградско шосе, където е Карфур, отзад , където е входът за зареждане на мола ще видиш около десетина такива къщички, останали от коледният базар. Взимаш ролетката, един лист и молив си готов. Същото каквото на теб ти трябва.
Ха, хитро. Обаче ще свършат ли работа само тези размери. Нали има един куп още изисквания в плана.
VladkoM - специалист
Много е хубаво. Моето почти е готово и всеки ден го снимам какво правя. Само, че снимките са ми на телефона и трябва да ги сваля и да ги покажа.
VladkoM - специалист
Малко снимки. За съжаление не са стъпка по стъпка понеже забравях да снимам.

Прикачен файл

IMG_0919.JPG

Прикачен файл

IMG_0918.JPG

Прикачен файл

IMG_0917.JPG

Прикачен файл

IMG_0900.JPG

Прикачен файл

IMG_0899.JPG
VladkoM - специалист
Скоро и снимки в завършен външен вид. Искам да Ви кажа, че всичко което виждате е правено единствено и само от мен без помощ. Не е кои знае какво но за сам човек си е трудно. И като се има в предвид, че съм на 26 години и не съм майстор :)

Прикачен файл

IMG_0925.JPG

Прикачен файл

IMG_0924.JPG

Прикачен файл

IMG_0923.JPG

Тема "Дървен Магазин. От А до Я." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: