• 1
  • 2
Проявете вашата изобретателност.
moimoimoi - майстор
viko01 написа:
а какво ще стане с арматурата от тоя сапун.Незнам нещо не ми вдъхва доверие.А и незнам като пада така водата в центъра на казанчето няма ли да пада върху преливника и направо да си ходи в чинията и никога няма да се напълни
........аз се сещам че седалката ще е постояно мокра и ще има преразход на кърпи за забърсването и изсушаването и, е през лятото може и да е на далавера от водното охлаждане :lol:
PCL82 - майстор
А някои хора просто пикаят в мивката и после си мият ръцете пак там...
Кофти е, че след време жълтясва около сифона, а понякога пикнята е агресивна към никерираните покритя на батерията и се получават язвички от пръските.

Гнусен ли съм? :roll:
smlxl - специалист
Толкова сте далече от истината с тези идеи. Това с мивката е демоде. Пикайте през балкона :right: :down2: Няма миризма, жлътнали сифони, абе въобще никаква нужда от вода :klatsch:
Илиян Илиев™ - майстор
А може и директно на балкона, но задължително отводнителната тръба да е отрязана на нула за да са съпричастни и съседите отдолу. :lol:
mimi_kir - напреднал
Апропо у нас до тоалетната чиния е пералнята. Водата на пералнята минава през тоалетната и когато пера и някой ходи до тоалетна не е нужно пускането на вода :)
Идеята и изпълнението е на съпружеското тяло.
dimovsport - специалист
mimi_kir написа:
Апропо у нас до тоалетната чиния е пералнята. Водата на пералнята минава през тоалетната и когато пера и някой ходи до тоалетна не е нужно пускането на вода :)
Като перете на 90*С и някой седне се получава сауна ефект :lol:
petrov_belota - специалист
dimovsport написа:
mimi_kir написа:
Като перете на 90*С и някой седне се получава сауна ефект :lol:
Най-много яйцата му да достигнат до кулинарна готовност под действието на парата :D
Хитро е не само от гледна точка на икономия на вода, а и от гледна точка на икономия на място. Лично аз в едната тоалетна нямам място за умивалник.
torbalan - Дървен философ
Никаква икономия на вода не е това...

Ръцете си ги мия с по-малко от литър вода... Казанчето е 9 литра...

Имам две деца - представям си на какво ще прилича тоалетната, след като си измият ръцете отгоре и... :)

Има и един друг интересен момент - когато работиш нещо, и ръцете са ти мръсни - налага се да ги измиеш и преди да се изпишкаш... Ко правим, след като казанчето вече е пълно?
  • 1
  • 2

Тема "тоалетна и умивалник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: