• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
Едната стая вече измазана
Прикачен файл:
DSC_0861.jpg
Прикачен файл:
DSC_0864.jpg
Грундиране на пода
Прикачен файл:
DSC_0862.jpg
И първа ръка хидроизолация - тук изолират всичките подове в апартаментите.
Прикачен файл:
DSC_0866.jpg
Коридора и той почти готов
Прикачен файл:
DSC_0867.jpg
bulhomes2 - майстор
Джеки, барем по улиците снимай и пускай по някоя рускиня между другото, че да още по-интересна темата!
Последна промяна от bulhomes2 на чет мар 28, 2013 7:18 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Тои както е подпукал, ще се върне и една снимка няма да постне... :) на Олга де.
:partyman:
jekasus - майстор
Еми, трябва да пускам видео на телефона, докато вървя до работа :-D грозни почти няма.
alsted - майстор
Ти на руснаците нали не обясняваш, как слагаш майки ... :lol: Скакъв разтвор мажете - цимент и пясък? Ползват ли още тарги? :-D
crez - майстор
Е,как давно это было,приятно вспомнить :lol: Последното ми мърсуване в Москва бе преди 15 г. Чувам се с мои състуденти от време на време и всички твърдят,че сега ако отида няма да я позная, може би. #-o Винаги съм се питал,как от тия пияни мужици правят такива красиви жени. :rolleyes:
ebahti - майстор
crez написа:
Винаги съм се питал,как от тия пияни мужици правят такива красиви жени. :rolleyes:
Правят ги без ръце,затва .... :lol:
jekasus - майстор
alsted написа:
Ти на руснаците нали не обясняваш, как слагаш майки ... :lol:
Що? какъв е проблема, иначе от тях по клипчета и сайтове се научих. Назад към "пилета от парчета плочки няма да има връщане :-D
alsted написа:
Скакъв разтвор мажете - цимент и пясък? Ползват ли още тарги? :-D
С пескобетон :-D готови торби с цимент и пясък + пластификатор местно производство. С Ротбанд или други гипсови мазилки всеки може. За таргите - онзи ден видях Джамшут и Равшан да мъкнат с такава боклук от другия апартамент, дето също се прави ремонт.
jekasus - майстор
Олги и Наташки им подавай :lol: Аз красиви места гледам да снимам и работния процес, а на тях пу.е им се иска :lol:
Днес бях на чудесно място - Жалко, че нямах време да вляза вътре.
Прикачен файл:
20.jpg
Прикачен файл:
21.jpg
Прикачен файл:
19.jpg
Още една известна личност -
Прикачен файл:
18.jpg
И скандалния паметник на Петър 1 отдалеч -
Прикачен файл:
34.jpg