От мобилни телефони до цифрови камери
stefarata - специалист
Прикачен файл:
49757_l.jpg
49757_l.jpg (95.29 KиБ) Видяна 1864 пъти
Това е въпросното устройство. Проблемът е, че имах ядове с единия жак за изхода за колоната и явно съм дал накъсо. Включва се, индикацията за включено свети, вентилатора на охлаждането работи, но няма никакъв звук. Свети непрекъснато червената лампа дето пише Lim (някакъв лимит предполагам). И друг път се е случвало и го носих в сервиз и го оправиха. Питането ми е дали е изгоряло стъпало в миксера или е нещо елементарно( бушонче например(, което да мога сам да сменя. По-късно ще кача снимки на платките вътре. Знам че и техниците трябва хляб да ядат, но машинката ми трябва и искам да си я направя
hidrazin - майстор
Имаш късмет че днес съм на кеф. :shock: Ето ти схемата и късмет! От сега ти казвам - няма да ти държа ръцете. Ако на някой му се занимава... Защото като гледам не си много в час - даже не знаеш за какво е тази индикация Lim. Дано не си изкарваш хляба с музика. Тегли от тук докато не съм го махнал.
смесителен пулт Phonic 740
:partyman:
stefarata - специалист
hidrazin написа:
Имаш късмет че днес съм на кеф. :shock: Ето ти схемата и късмет! От сега ти казвам - няма да ти държа ръцете. Ако на някой му се занимава... Защото като гледам не си много в час - даже не знаеш за какво е тази индикация Lim. Дано не си изкарваш хляба с музика. Тегли от тук докато не съм го махнал.
смесителен пулт Phonic 740
Благодаря все пак, но не разбирам нищо от схемата, която си ми пратил. Наистина , не съм в час с електрониката до такава степен , че да разчитам схеми и т.н. и си го признавам. И не, не си изкарвам хляба с музика. Просто си мислех, че може повредата да е свързана с изгорял предпазител или нещо друго, което не изисква специални познания. Ще се носи в сервиз. Поздрави
hidrazin - майстор
Сори пич. От мен толкова. Пък обикновено бушоните горят последни - след електрониката. Пак заповядай. Ти поне не се правиш на велик майстор в тайните на електрониката. Поне си честен.
miroton - майстор
Аз пък да кажа мерси за схемата на hidrazin.
hidrazin - майстор
:? То пък на теб за какво ти е? Китайска му работа.
miroton - майстор
Някои ден ще дойде за ремонт.

Тема "Проблем със смесителен пулт Phonic 740" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: