Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Илчо Илиев - майстор
Домързя ме да изчета всички вицове, а и ме е срам да не кажа кой го е качил в нета,но мноооо ми ареса тоя и ви го предоставям да се посмеете...

http://forum.all.bg/showthreaded.php/Ca ... ost2783810
stiv1961 - майстор
Разговор между ромка и баща и:
- Тате, тате, ще ме вземеш ли от детската градина?
- Да те вземе мъжът ти, аз съм на училище! :-D
Krass - майстор
Ако 12 годишната ти дъщеря пуши пред децата си, значи си циганин.
ina84 - специалист
Селянин продава петел на пазара. Приближава се купувач:
- Я, какъв хубав петел!
- Хубав не, ами цяло чудо!
- А оправя ли кокошките?
- Оправя ги, разбира се! Че и не само кокошките - и гъските, и патките, и козите, един път и кучето оправи даже… Страшна работа!
- А защо го продаваш тогава?
- Абе от вчера го гледам - нещо много странно взе да ме гледа…
Andri01 - майстор
Петка търка гърба на Чапай в банята:
- Чапай,потника ти се показа,а ти беше казал ,че си го загубил!
MamaMy - майстор
Полицай спира блондинка:
-Нарушихте правилника! Знаете ли какво означават две бели непрекъснати линии?
-Боже! Бременна съм!
ПАНТИ - помощник
Политикономия: Кратък курс от А. Болщянски

Феодализъм: Имате две крави. Вашият стопанин взема част от млякото.
Социализъм: Имате две крави. Едната давате на съседа.
Комунизъм: Имате две крави. Държавата взема двете крави и ви дава малко мляко.
Тоталитаризъм: Имате две крави. Правителството взема и двете, а вас взема в армията.
Диктатура: Имате две крави. Правителството взема и двете, а вас разстрелва. Млякото се забранява.
Класически капитализъм: Имате 2 крави. Продавате едната и купувате бик. Вашето стадо се умножава, а икономиката расте. Продавате стадото и със спечелените пари отивате в пенсия.
Капитализъм по американски: Имате 2 крави. Продавате едната, а втората заставяте да дава четири пъти повече мляко. По-късно наемате консултант, за да изясни защо е умряла кравата. Получавате субсидия от държавата.
Капитализъм по френски: Имате 2 крави. Правите стачка, организирате безредици и блокирате пътища, защото искате три крави.
Капитализъм по-италиански: Имате 2 крави, но не знаете къде са. И решавате да идете да обядвате.
Капитализъм по испански: Имали сте два бика, но сте организирали корида, убили сте двата, след това сте плюли на всичко, защото започнала сиестата (следобедна дрямка -б.пр.)
Капитализъм по Сорос: Имате 2 крави. Продавате три крави на дъщерната компания в Корея, използвайки кредит от брюкселска банка, получен на името на тъщата. След това купувате вече четири крави с помощта на американски посредник, който оформя дарение на ваше име, за да не плащате данък от петте крави. Евросубсидиите, които получавате за млякото от шест крави, инвестирате в корейската дъщерна компания; в годишния отчет пишете, че имате осем крави, а когато в хода на ревизията се изясни, че нямате понятие от крави, разпервате ръце и се кълнете, че не можете да разберете защо е празен вашия обор.
Капитализъм по швейцарски: Имате 5000 крави. Нито една от тях не ви принадлежи, но вие ги доите, а и вземате пари от собствениците за тяхното съхранение.
Капитализъм по индийски: Имате 2 крави. И вие им се молите.
Капитализъм по английски: Имате 2 крави. И двете са луди.
Капитализъм по иракски: Всички мислят, че при вас е пълно с крави. Казвате им, че нямате нищо. Никой не ви вярва и в резултат ви бомбардират, а после окупират страната ви. Както и преди, крави нямате, но сега поне сте част от Демокрацията.
Капитализъм по пакистански: Никога не сте имали крави, но искрено смятате индийските крави за свои.
Капитализъм по руски: Имате 2 крави. Броите ги още веднъж и разбирате, че имате 5 крави. Броите ги отново и разбирате, че имате 47 крави. Броите ги пак и узнавате, че имате 14 крави. Броят на главите пада, време е да се отвори нова бутилка водка.
stiv1961 - майстор
Баба Меца имала рожден ден и си казала:
- Ако някой ми подари цвете, ще му го навра в задника.
Дошъл Зайо на купона с голяма маргаритка и Меца изпълнила заканата си.
След това Лиса питала Зайо:
- Абе ти защо плачеше и се смееше, когато стана случката с цветето?
Зайо отговорил:
- Плаках, понеже ме болеше, а се смеех, защото зад мене беше Кумчо Вълчо с кактус!
joro39 - специалист
Мъж се обажда на жена си:
- Мило, карай внимателно по магистралата, щото съобщиха за някакъв луд, дето карал в насрещното!
- Един ли мило? Хиляди са!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: