• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
gechev - специалист
caribi написа:
Да се върнем на темата , към какъв материал се е насочил xnikolanx , след почерпената информация от форума, има ли поне малко светлина в тунела :?:
То светлини много, ама този пич със сложния никнейм иска нещо извънземно. Може и да е прав, Исус е казал :" Търси и ще намериш". Но за сега като свързващи вещества са цимента и полимерите. Но за в бъдеще кой знае.
xnikolanx - напреднал
caribi написа:
Да се върнем на темата , към какъв материал се е насочил xnikolanx , след почерпената информация от форума, има ли поне малко светлина в тунела :?:
Все още търся нещо здраво и безвредно да слепи камъните :) Мисля си за някакъв вид естетвени гуми и каучук.

Едно време преди да е открита варта и цимента с какво са слепвали камъните във високите замъци?
stivemaster - майстор
Ох, ще се повторя и жалко че ГО споменавам пак но, да пази Господ !
Pooh - майстор
xnikolanx написа:
caribi написа:
Все още търся нещо здраво и безвредно да слепи камъните :) Мисля си за някакъв вид естетвени гуми и каучук.

Едно време преди да е открита варта и цимента с какво са слепвали камъните във високите замъци?
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: .
Интелектуалец си - дума да няма!
Мамин убавец, ненагледен! Пробай с кал+лайна+слама, но имай предвид, че уран има навсякъде по Земята у пръста, лайната са си естествено радиоактивни, а с това ГМО и сламата не е слама ... :lol: :lol: :lol:

П.П. Момченце, ти си живо доказателство за затъпяването на нацията. :weedman:
ZMeyGorianin - майстор
безвредно
Бе той и Майкъл Джексън спеше в барокамера, че да не го нагази някой свиреп вреден вирус ама...
xnikolanx - напреднал
Pooh написа:
xnikolanx написа:
caribi написа:

:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: .
Интелектуалец си - дума да няма!
Мамин убавец, ненагледен! Пробай с кал+лайна+слама, но имай предвид, че уран има навсякъде по Земята у пръста, лайната са си естествено радиоактивни, а с това ГМО и сламата не е слама ... :lol: :lol: :lol:

П.П. Момченце, ти си живо доказателство за затъпяването на нацията. :weedman:
Като ти чета поста май все още съм по-малко затъпял от теб :?
KingLin - майстор
Колега прическата с остри камъни ли я правиш или с нагорещено желязо?
Питам те защото тия модерни машинки много децибели и се притеснявам да не ми пукнат тъпанче или не дай си Боже последната ми мозъчна клетка. Докато чакам отговора ще посетя Далай Лама по повод твоя въпрос и дано те огрее Божия поглед в който да намериш просветление и безвреден цимент.
Pooh - майстор
xnikolanx написа:
Като ти чета поста май все още съм по-малко затъпял от теб :?
А дано, ама - надали!
Но не се отказвай - ти ми стана любимия шут, през последната седмица. :supz:
miroton - майстор
Ако се преместиш можеш да си направиш такава къща.
Помисли метана където го изпускаш ти да го оползотвориш

Прикачен файл

img_1956-igloo-tobi-elliott-gh.jpg
img_1956-igloo-tobi-elliott-gh.jpg (36.08 KиБ) Видяна 3026 пъти
miroton - майстор
От тук взимаи идеи

Прикачен файл

d0bcd0b8d185d0b0d0bbd0b8d1871.jpg
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5