Честита Нова Година!!!  Според вас по какъв начин мога да запълня това растояние което се получи след като сложих гипсокартона под прозореца.само да кажа това ми е първата предстенна обшивка и със сигурност ще има какво да се обсъди и по нея.вече съм готов със стените остава ми тавана.предварително благодаря на всички който напишат по нещо
  Според вас по какъв начин мога да запълня това растояние което се получи след като сложих гипсокартона под прозореца.само да кажа това ми е първата предстенна обшивка и със сигурност ще има какво да се обсъди и по нея.вече съм готов със стените остава ми тавана.предварително благодаря на всички който напишат по нещо

Според вас по какъв начин мога да запълня това растояние което се получи след като сложих гипсокартона под прозореца.само да кажа това ми е първата предстенна обшивка и със сигурност ще има какво да се обсъди и по нея.вече съм готов със стените остава ми тавана.предварително благодаря на всички който напишат по нещо
  Според вас по какъв начин мога да запълня това растояние което се получи след като сложих гипсокартона под прозореца.само да кажа това ми е първата предстенна обшивка и със сигурност ще има какво да се обсъди и по нея.вече съм готов със стените остава ми тавана.предварително благодаря на всички който напишат по нещоПрикачен файл
пrozorec.jpg (20.65 KиБ) Видяна 6369 пъти
Прикачен файл
prozorec.jpg (32.73 KиБ) Видяна 6369 пъти
Прикачен файл
prozorec1.jpg (50.95 KиБ) Видяна 6369 пъти
										Последна промяна от zliabili на вт яну 01, 2008 7:45 pm, променено общо 2 пъти.

може би трябва да се махне по някакъв начин и при всички случаи нов с по-голяма дълбочина. Ние вече сменихме перваза на един прозорец.
 може би трябва да се махне по някакъв начин и при всички случаи нов с по-голяма дълбочина. Ние вече сменихме перваза на един прозорец.

Leonardo кажи моля те- къде да чета.Ако става- това е страхотна идея. От няколко месеца мисля с какво да затворя прозореца странично и отгоре.Харесвам старите прозорци със странични первази/дано да ме разбираш/.Сегашните PVC /поне нашите/ нямат това.Много по-удобно се бърше гладка повърхност,отколкото латекс.Никога не съм предполагала, че може с лак.Задължително ще пробвам,но първо да се убедя че си прав?
 Leonardo кажи моля те- къде да чета.Ако става- това е страхотна идея. От няколко месеца мисля с какво да затворя прозореца странично и отгоре.Харесвам старите прозорци със странични первази/дано да ме разбираш/.Сегашните PVC /поне нашите/ нямат това.Много по-удобно се бърше гладка повърхност,отколкото латекс.Никога не съм предполагала, че може с лак.Задължително ще пробвам,но първо да се убедя че си прав?