stilnik написа:Steper,Никак не познавам.Просто му осигурявам необходимите параметри,режим и условия на работа заявени от производителя.
Осведоми ни , как познаваш ,че един чип продаден в България, отговаря на данните от datasheet-a.
stilnik написа:На боб ли гледаш или на стъклено кълбо?Гледането на боб или на стъклено кълбо оставям на теб.Но когато нямаш необходимата техническа подготовка,
познания в дадена област и масло в главата и това няма да ти помогне.затова остави тези неща на знаещите
и можещи хора, и си купи нещо готови и пей сърце.
stilnik написа: И аз се позовах на данните в datasheet-a и резултата беше описан в предишен пост.Откровено да си призная нищо не можах да разбера от него и да схвана смисъла на изложеното там и затова
не мога да го коментирам.
stilnik написа: Известно , че тук идват какви ли не боклуци, незнайно от къде, кой знае с какви качества.За информация аз си купувам елементите от тук в България които се внасят от фирми производители с име и качество на продукцията.
Това не ти е завода за полупроводници в Ботевград за да мислиш така и оправдаваш неуспехите си.Пък и alien го е споменал по-добре от мен.
Но за някой екзотични елементи ползвам за доставка и някои външни Интернет доствчици защото аз далеч не се
занимавам само с CNC електроника.
stilnik написа:При липса на първоначален контрол на използваните елементи, нормално е хората да бъдат резервирани при направата на инструкцията - имали са предвид някои неща.Ако с това визираш хората от Sirius,нищо не са имали и нищо не могат да имат.Много пъти съм писал по този въпрос ще кажа и сега.
Те нямат потенциала да направят нещо технически грамотно дори една елементарна PCB /Не го чети като Ресторант
и Спални Вагони/.Въпреки,че изделията са им тотално копирани от Интернет продукцията им е некачествена.
Ако искаш нещо да научиш - Направи си.
Ако искаш нещо да имаш - Купи си