Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
magdamir написа:
Rumen Iankov написа:
А къде се намира тръбата на мръсния кана ф110 :?:
зад тоалетната чиния на схемата - една голяма черна точка :)
Е тогава много трудно ще преместиш тоалетната в другия край на банята.Или трябва да вдигнеш нивото на пода с 12 см ,за да можеш в него да пуснеш тръбата ф110 за тоалетната.
jekasus - майстор
Според мен така е направено - в червено канализация, ако в "куфара" има и тръба за вентилация(в зелено) мисия става невъзможна.

Прикачен файл

banq2.jpg
banq2.jpg (12.31 KиБ) Видяна 4879 пъти
Ей тука http://rumen1972.snimka.bg/daily/banya- ... 3.17088471
местих една тоалетна,но доста се вдигна нивото.
Rumen Iankov написа:
magdamir написа:
Rumen Iankov написа:
А къде се намира тръбата на мръсния кана ф110 :?:
зад тоалетната чиния на схемата - една голяма черна точка :)
Е тогава много трудно ще преместиш тоалетната в другия край на банята.Или трябва да вдигнеш нивото на пода с 12 см ,за да можеш в него да пуснеш тръбата ф110 за тоалетната.

С къртене няма ли да стане? Подът е с мозайка.
jekasus написа:
Според мен така е направено - в червено канализация, ако в "куфара" има и тръба за вентилация(в зелено) мисия става невъзможна.
Мръсният канал е точно зад тоалетната чиния и слиза директно към долния етаж. В куфара са само тръбите за топлата и студената вода. Тръбата за вентилацията е в другия край на "голямата" баня (зад вратата).
Може да стане ,но ще се вдигне още нивото на пода.
jekasus - майстор
Освен комшията отдолу не се навие на преместване на тръба. :-D
mumar - специалист
Момчета- майсторчЕта, имам проблем с малкаааа, не точно баня, но с тоалетна и мивка за бъдещ магазин.
Майстора при монтаж на тоалетната- "моноблок на Видима" е видял, че под гранитогреса на пода на помещението, минават тръби и кабели, след целокупното завършване на помещението, каза, че го е страх да хваща моноблока с дюбели/не съм сигурна, че точно това каза/ за пода, а ще го лепи само със силикон. Правилно ли е решението му? :?
kiroslavov - специалист
Според мен да. Силикона хваща здраво.
vladtod - специалист
Ако преместиш вратата / ако е в коридор/ срещу тоалетната чиния ще получиш желаната баня. :)

Тема "Мнение за малка баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: