Проявете вашата изобретателност.
me4kata - помощник
добра идея , но съда е 13 см :)
stiv1961 - майстор
me4kata написа:
добра идея , но съда е 13 см :)
Да, сега видях размера..... ами пий си бирата през лятото :)
me4kata - помощник
ок мерси за идеята :partyman:
torbalan - Дървен философ
Чаша за червено вино от метро? :)

Имам и аз няколко такива съдове :)

Жена ми измисли някаква дървена поставка и се получи симпатична малка ваза...
Илчо Илиев - майстор
Преди време бяха ми подарили бутилка Teachers с подобна чаша,е 8см е в горния край,но е по-права...в средата е 9 см, висока-9,но като я гледам и твоята"чаша" може бая бира да прекараш през нея...както казаха колегите...
Другия вариант е вазичка за по-дребни цветя,но аз все пак предпочитам варианта с бирата... :drinkers:
ina84 - специалист
Може да го напълниш с морски камъчета и мидички,или с шишарки.Това е спомен от лятната ни почивка на планина,защото живеем на морето.Идеята за бирата не е лоша,но как ще я държиш като няма дръжка.НЕма да ти е удобно и ще ти замръзва ръката от ледената течност. :drinkers:

Прикачен файл

Снимка 003.jpg
Илчо Илиев - майстор
Колежке, той човека ще пие, няма да я стиска 3 дена,а и от друга страна...като изтърве чашата, значи бирата е достатъчно..... :partyman:
parketmilanov - специалист
напълни я с различни неща /камъчета ,шишарки,и каквото ти хрумне и след това можеш да я просветнеш с някое лед лента,или малка лед крушка ,мисля че ще стане симпатична нощна лампа за под на хол ....
В такъв съд, слагам мидите от морето.
zdraveca - специалист
При нас това съдче е пълно с морски камъчета и миди, като му добавяме периодично и солена вода. Абе дрънкулка там да има на шкафа :lol:

Тема "Дайте идея ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: