• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
Mega - специалист
Колеги бях обещал да проверя за цените на нивелирите на Rotenberger. Сега минах от там и си взех един нивел 80 см., че стария ми мина три години и ще ходи на вилата в пенсия. Цените са вдигнати от както взех моя, но предполагам е нормално.

Ето какво ми дадоха като цени от там към днешна дата:

400 мм. - 21.95 лв. с ДДС
600 мм. - 25.82 лв. с ДДС
800 мм. - 29.55 лв. с ДДС
1000 мм. - 33.80 лв. с ДДС
1200 мм. - 36.18 лв. с ДДС

Ще се радвам ако съм бил полезен на някой.

Прикачен файл

P3283314s.jpg
P3283314s.jpg (60.47 KиБ) Видяна 4467 пъти

Прикачен файл

P3283316s.jpg
P3283316s.jpg (53.31 KиБ) Видяна 4467 пъти
Последна промяна от Mega на чет мар 28, 2013 8:10 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
абе мехурчето не трябва ли да се допира плътно от двете страни до вертикалните чертички? :?
aiako - специалист
Имам сола 60см, 50 лв я купувах и не ми се допират. Вярно по-близко са до чертичките, но не се допират
mitko64 - майстор
Това с трите чертички и наклоните в проценти много хитро са го измислили.
profesionalist_wood - майстор
по принцип мехурчето трябва ли да се докосва до чертичките от двете страни едновременно нали? а не да си плува свободно между чертите....

(поправих грешката си)
Последна промяна от profesionalist_wood на чет мар 28, 2013 5:51 pm, променено общо 1 път.
Гъдьо - помощник
Хубаво е балона да се допира до чертите. Имам нивелир Kapro ZEUS 1200 мм - при него е така, прекрасен инструмент, но е само с по една черта. При Rotenberger има по голяма вероятност за грешка, но пък цената е доста по сносна. Поздрави.
пишман_майстор - майстор
Преди време се сещам за един "ремонт" на китайче точно в тази насока- капката. Със спринцовка "увеличих" капката така,че аха..да опре в чертичките :-D китаеца беше сложил и болчета за регулиране на хоризонталата- и там малко игра и стана бетер Сола :lol: докат един ден не го чукнах малко повече ,отколкото трябва с гуменката - профила даде фира :x
zimel - специалист
И аз съм им фен, от както, от 6 бр. соли - 3бр бяха "криви" по рождение.

Скоро си забравих един такъв на обекта, та се налага да си купя нов.

Благодаря ти за актуалните цени.

Ползвам и други инструменти на тази фирма и съм много доволен - профи качество. :supz:
Mega - специалист
Мен качеството и цените ме устройват напълно. Нивела, които пенсионирам е падал поне 10 пъти за три години. Все още работи идеално, но е 60 см., на границата на нуждите ми е и отива на вилата. Новия е 80 см. и ми идва идеален.
mitko64 - майстор
пишман_майстор написа:
Преди време се сещам за един "ремонт" на китайче точно в тази насока- капката. Със спринцовка "увеличих" капката така,че аха..да опре в чертичките :-D китаеца беше сложил и болчета за регулиране на хоризонталата- и там малко игра и стана бетер Сола :lol: докат един ден не го чукнах малко повече ,отколкото трябва с гуменката - профила даде фира :x
Най- големият проблем на китайците е когато мехурчето се разбие на 4-5 мехурчета. Тогава клатиш, почукваш, изчакваш докато пак се обединят.
  • 1
  • 2

Тема "Нивели на Rotenberger ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: