момчета направил съм окачен таван по стандартния начин но ми хрумна да си направя и една малка фигура като второ ниво. захванал съм цд-то на второто ниво с директни окачвачи и рапидки-по 3-4 на окачвач-за носещите цд-та на първото ниво. интересува ме ще има ли някаква опасност от срутване или провисване на второто ниво ще се утежни ли много конструкцията. фигурката се пада в ъгъла и не е много голяма. благодаря предварително.
Nemski написа:момчета направил съм окачен таван по стандартния начин но ми хрумна да си направя и една малка фигура като второ ниво. захванал съм цд-то на второто ниво с директни окачвачи и рапидки-по 3-4 на окачвач-за носещите цд-та на първото ниво. интересува ме ще има ли някаква опасност от срутване или провисване на второто ниво ще се утежни ли много конструкцията. фигурката се пада в ъгъла и не е много голяма. благодаря предварително.Да нямаш в предвид МОНТАЖНИТЕ. Щот за носещите ще ти трябват бая дълги рапидки и голяма точност да ги уцелиш през вече монтирания картон.
Мисля че няма да имаш птоблем. Директните си захванал за монтажните птофили през картона. Нали?