Съвети за начинаещи готвачи.
parketmilanov - специалист
ще сФирна !!! разбира се ще "шерна" някоя друга!:)
iivanov - майстор
MamaMy написа:
Taka е. Малки банички за малки заслуги. На някой хора тавите в пещта не се събират :-D
По-добре да имаш тава с малки заслуги,отколкото пещ с големи вересии. :-D :partyman:
lov - майстор
Тъй тъй ..в место снощи да висите пред мониторите можехте да се отчетете :yawinkle: и тая сабалям да не питате де са баничките. =D>
iivanov - майстор
Разправям снощи на жената"не ща банички",а тя"искаш,искаш".Тази сутрин пак съм на банички,като половината са по рецептата на колегата Миланов.Подправката към плънката е босилек.

Прикачен файл

20130329_092229.jpg

Прикачен файл

20130329_092700.jpg
nikolson - майстор
Бе хора, сменете малко "рецептата", импровизирайте за разнообразие... :-D
iivanov - майстор
Ако темата беше за мусака щеше да се пише за мусаки.Но тъй като темата е за малки банички можем да пишем за плънки и заливки. :)
lov - майстор
Ясноо...о . никак не си се дърпал по точно е било от хорска срама :lol:
Илчо Илиев - майстор
И как да се дърпаш от такива банички...особено направени с любов....
zdraveca - специалист
Ами като ще си говорим за плънки, да вмъкна и маслиновата паста тука. Както са си яйцата и сиренето, слагам около 250-300 гр маслинова паста за един пакет кори, може и по-малко ако ви е силен аромата. Другото си е както при другите баници от този модел :partyman:
iivanov - майстор
Какво представлява маслиновата паста?Готов продукт ли е или..?

Тема "Малки банички"За заслуги"" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: