Здравейте, дойде време за запретна ръкави и да от ремонтирам банята, която не е докосвана повече от 15 години
.
От банята ми тръгва водоснабдяването на затворена система на локално парно. По начинът който е направено парното ми утръбява цялата баня
, може да се види на снимката която съм прикачил. Идеята мие да преработя началото на системата за да скрия максимално тръбите. На приложената схема точка 1 е в момента, а точка 2 е това как искам да бъде или по скоро да ли технически е издържано.
- Системата ми не може да качи повече от 60 градуса (не че искам, но не мога да си разбера какво я ограничава). В най студените дни печката ще се разпори да бумка, водата стои на 60 градуса
.
- Какво е нормалното налягане на подобна система?

От банята ми тръгва водоснабдяването на затворена система на локално парно. По начинът който е направено парното ми утръбява цялата баня

- Системата ми не може да качи повече от 60 градуса (не че искам, но не мога да си разбера какво я ограничава). В най студените дни печката ще се разпори да бумка, водата стои на 60 градуса

- Какво е нормалното налягане на подобна система?