Иначе с тази американска винтова сглобка би запратила бисквит машината ми бързо в пенсия

bulhomes2 написа:Пропуснал си Баухаус, преди около седмица имаше поне три модела шаблони за дибли на Волфкрафт. Естествено цените бяха с по над 10% нагоре - стандартния шаблон, който в Практикер и Бриколаж беше по 30-33 тук е 36 а другите два по памет - около 80 и 120 лв.profesionalist_wood написа:Няма го в бриколажа, забелязвам че инструментите на Wolfcraft започнаха да изчезват нещо напоследък, защо ли?...И аз вчера прерових Практикер, Бриколажа и Баумакс за шаблона им за дибли, ама нема...
емо ем написа:Вчера бях в Баухаус и един кретен ми обясняваше, че нямали такъв шаблон и няма да го имат. Имаха само стандартния с три дупчици по 6мм ,8мм и 10ммbulhomes2 написа:Пропуснал си Баухаус, преди около седмица имаше поне три модела шаблони за дибли на Волфкрафт. Естествено цените бяха с по над 10% нагоре - стандартния шаблон, който в Практикер и Бриколаж беше по 30-33 тук е 36 а другите два по памет - около 80 и 120 лв.profesionalist_wood написа:Няма го в бриколажа, забелязвам че инструментите на Wolfcraft започнаха да изчезват нещо напоследък, защо ли?...И аз вчера прерових Практикер, Бриколажа и Баумакс за шаблона им за дибли, ама нема...
Чувам, че Бриколаж и Практикер няма повече да продават Wolfcraft инструменти и ако Баухаус придобият изключителните им права за продажби ще се нагледаме на цени. Мили родни картинки...
profesionalist_wood написа:Вчера бях в Баухаус и един кретен ми обясняваше, че нямали такъв шаблон и няма да го имат. Имаха само стандартния с три дупчици по 6мм ,8мм и 10ммАми, да уточня... опитах да следвам стила на писане в клуба затова употребих съчетанието 'шаблон за дибли'. По-точно ще е да се каже 'шаблон за пробиване на отвори за сглобки с кръгли дибли' ;)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: