• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
OwnerBG написа:
Благодаря. Ще поумувам и ще посмятам. Коя е оптималната големина.
Долу- горе колкото юнашкия ти тиган :-D Шегувам се, но Мечо пух е казал ,,колкото повече толкова повече". Моят е 510 мм и ми върши идеална работа. Имах един по- голям, но не помня на кого го подарих :?
OwnerBG - специалист
stiv1961 написа:
OwnerBG написа:
Благодаря. Ще поумувам и ще посмятам. Коя е оптималната големина.
Долу- горе колкото юнашкия ти тиган :-D Шегувам се, но Мечо пух е казал ,,колкото повече толкова повече". Моят е 510 мм и ми върши идеална работа. Имах един по- голям, но не помня на кого го подарих :?
То шега, ама направих и Юнашка скара. Печем 50кг. месо за 20 минути. С 250 кюфтака не можем да я изцапаме.
Изображение
bulhomes2 - майстор
Оунъре, колко човека сте бре, че все таквиз грамадански готварски съдове ти трябват :? :lol:
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
Оунъре, колко човека сте бре, че все таквиз грамадански готварски съдове ти трябват :? :lol:
Той OwnerBG доста хора събира по празници/ и делници :-D /, стига мат"риал да има :supz:
viewtopic.php?f=28&t=37740
viewtopic.php?f=28&t=41750
OwnerBG - специалист
bulhomes2 написа:

Трима сме. На 9 февруари в Сопот ни помагаха 11 готвача. Приготвихме 1200 порции.
http://www.sobstvenik.com/?p=4585
bulhomes2 - майстор
Знам бе. Шегувам се. Ами ако не продадете всичката манджа, после какво я правите?
OwnerBG - специалист
bulhomes2 написа:
Знам бе. Шегувам се. Ами ако не продадете всичката манджа, после какво я правите?
Зависи от събитието. На някои места се продава, на някои места е безплатно. Но винаги свършва. :partyman:
Bojidar_Donev - специалист
Привет пак от мен :) заразихте ме с тея ваши творения валандрите дълго търсих диск и накрая намерих един с големи4ка дупка в средата та падна кърпене :) но пък за сметка на това стана задоволително първо заварявах с Вежен ноо пуста борова стомана ... ти го заваряваш то се пука абе .. докато не заигра Bohlera работата не вървеше ползвах този Böhler FOX SPE E30 2 RB и работата заспа :) щях да правя кра4ета но сметнах за по-добре да направя малка пиростийка не много мобилно но .. понанатък смятам да направя кеа4етата сгъваеми . Всеки съвет ще ми е полезен защото още съм зелен :) ето снимков маТриял

Прикачен файл

SAM_0028.JPG

Прикачен файл

SAM_0027.JPG

Прикачен файл

SAM_0026.JPG

Прикачен файл

SAM_0025.JPG

Прикачен файл

SAM_0024.JPG
Bojidar_Donev - специалист
Ето още снимки